Lees mee met de Salt Boekenclub!

Salt houdt van boeken. Van het gevoel, de geur en de mogelijkheid om er letterlijk in weg te duiken. Bovendien is bewezen dat mensen die lezen een stuk slimmer zijn. Op de Salt redactie puilt het inmiddels uit van de boeken, veel meer dan ik (Ard Krikke) als boekenwurm in mijn uppie kan verteren. Wil jij met me meelezen, meld je dan aan voor de Salt Boekenclub. Behalve dat je mee mag doen aan winacties (gratis boeken) ontvang je ook maandelijks een nieuwsbrief en krijg je exclusieve toegang tot toekomstige meet & greets met auteurs. Let wel: Om mee te doen met de Salt Boekenclub zorg je ervoor dat je Salt Lid bent!


Naast mijn werkzaamheden als redacteur van Salt ben ik een enorme boekenwurm waarbij ik het liefst een echt boek in mijn handen heb. Ik heb in mijn dagelijks leven immers al genoeg schermtijd. Bovendien kan er niets tegen het gevoel en de geur van een echt boek op. Mijn liefde voor boeken lezen is de drijfveer voor de Salt Boekenclub die ik sinds 2018 ben gestart. Doel: samen lezen, boeken bespreken, ervaringen uitwisselen, tips geven, auteurs aan de tand voelen en boekenlijsten samenstellen. Inmiddels lezen ruim 60 mensen met mij mee. Wil jij ook meelezen en meepraten? Meld je dan aan en stuur mij een mailtje op ard@getsalt.com o.v.v. Salt Boekenclub.

Hoe lang bespreken we één boek?
We trekken ongeveer 1,5 maand uit voor een boek. Discussiëren doen we in de reacties onderaan deze pagina (de reacties blijven gewoon staan). Je bent uiteraard vrij om mee te praten wanneer het je uitkomt. Ik zal hier regelmatig een paar voorzetjes geven, maar ben ook altijd benieuwd naar compleet nieuwe invalshoeken leeservaringen en aanvullingen van andere boekenwurmen. Als we na een week of 6 geen gespreksstof meer hebben, dan kiezen we een nieuwe, leuke, interessante, belangrijke of inspirerende titel uit. Suggesties zijn uiteraard welkom!

Wait for it...