Urban Trail Series: hardlopen door kerken, theaters, winkels en steegjes

Je kunt elke meter van je vaste hardlooprondje wel dromen? Dankzij de Urban Trail Series krijgen dwarse doorlopers de kans om doorgaans ondoordringbare stukjes stadsrimboe op de snelle sneakers te leren kennen.


In 13 Nederlandse steden is voor één dag een doldwaas parcours uitgestippeld die door musea, theaters, kroegen, kerken, popzalen, rechtbanken en zelfs ziekenhuizen voert. In Amsterdam, Breda, Groningen, Rotterdam, Zwolle en Utrecht is het stof inmiddels gaan liggen (pas in 2020 volgen er nieuwe edities), maar in Leeuwarden (23 juni), Den Haag (7 juli), Den Bosch (29 september), Haarlem (10 november), Arnhem (24 november), Maastricht (30 november) en Eindhoven (8 december) staat het hardloopfeestje nog voor de boeg. Op urbantrailseries.nl schrijf je je in voor een ontdekkingstocht van 5 of 10 kilometer.

Wait for it...