Roef Festival Amsterdam

Amsterdam van een andere kant zien? Kom dan op vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni naar ROEF, het rooftop festival op veertien van de mooiste daken in 020. Behalve kijken kun je uiteraard ook leuke dingen doen, zoals naar live muziek luisteren, dansen in de silent disco, jeu-de-boulen en lezingen van onder meer Rooftop Revolution en de Pollinators bijwonen.


Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juni kun je ’s avonds van 17.00 tot 23.00 uur de mooiste daken van Amsterdam op! Neem HIER poolshoogte voor de locaties, bekijk het programma en stippel alvast je route uit. Zaterdag is er voor alle ROEF bezoekers een (gratis) inspirerend dagprogramma met Rooftop Talks op bijzondere Amsterdamse daken én een kijkje in de toekomst van het daklandschap. Roef organiseert het Rooftop Festival overigens niet als doel, maar als middel. Het hoogste festival van Amsterdam laat zien dat er – vlak boven ons hoofd – onbenutte ruimte is met enorm veel duurzame kansen.

Wait for it...