MTB Trail Awards: wat is het mooiste mountainbikerondje van Nederland?

Ook dit jaar worden de mooiste mountainbikerondjes van Nederland tijdens de MTB Trail Awards weer in het zonnetje gezet. Breng via mtbtrailawards.com je stem uit op een van de 25 geselecteerde routes en wie weet wint jouw favoriete rondje de Gouden Schop publieksprijs.


Met zo'n 190 routes is Nederland inmiddels uitgegroeid tot het mountainbike-mekka van Europa. Al deze rondjes strijden tijdens de MTB Trail Awards 2019 in een zestal categorieën om de prijzen: beste nieuwe trail, beste trail responsible riding, natuurvriendelijkste trail, beste bikepark, aanmoedigingsprijs én de Gouden Schop, oftewel de allermooiste route volgens het grote bike-publiek. Om voor de prestigieuze prijs in aanmerking te komen moet de route een Top 25-route notering hebben (op basis van gebruikersreviews) op MTBroutes.nl. Stemmen kan nog tot 1 oktober.Wait for it...