De inschrijving voor de Five Boro Bike Tour in New York is geopend!

Als de inmiddels legendarische Five Boro Bike Tour New York (3 mei 2020) op je bucket list staat, dan is het nu de tijd om toe te slaan. De inschrijving van deze 64 kilometer lange fietstocht dwars door de vijf wijken van NY is geopend. En een snelle actie is een MUST.

Sinds donderdag 9 januari kun je je inschrijven voor de Five Boro Bike Tour: een 64 kilometer lange fietstocht dwars door de vijf wijken (boroughs) van New York. Speciaal voor dit spektakel zijn de straten autovrij gemaakt. Schrijf je nu in als je een van de felbegeerde startplaatsen wilt bemachtigen. Met een beetje geluk bike je dan 3 mei 2020, samen met 32.000 andere doldwaze fietsers, in een kleurrijk peloton door de Big Apple. Wij keken tijdens onze deelname in 2010 in ieder geval onze ogen uit. Bekijk hieronder alvast wat foto's die we destijds schoten.Wait for it...