Mountainbiken in een kas

Mountainbikers zijn doorgaans geen kasplantjes. In Almere denken ze hier anders over. Aan de rand van de polderplaats (Buitenvaart) zwaaien binnenkort de glazen deuren open van Indoor MTB: een spannende singletrack die kriskras door een lege bloemenkas kronkelt.


Laat je niet misleiden door de geringe lengte van 1,6 km; kombochten, wall rides, rock gardens en houten bruggen vergen het uiterste van je stuurmanskunsten. Op krachten komen doe je na afloop in de Indoor Boshut, een houten uitspanning waar producten van eigen teelt worden geserveerd. Houd www.facebook.com/IndoorMountainbike in de gaten voor de openingsdatum; Indoor MTB wacht nog op definitief groen licht van de gemeente.

Bestel nu Salt magazine
We plukten dit artikel uit Wildgroei, een rubriek uit Salt magazine. Meer lezen? Word lid en ontvang ieder kwartaal een 148 pagina dikke inspiratiebom in je brievenbus. Bij iedere bestelling nu tijdelijk gratis de Salt 2020 zakagenda.


Wait for it...