Natuurwijs


De natuur in vuur en vlam. Maar hoe onderscheid ik een tamme van een wilde kastanje? En wat is een biefstukzwam? Met deze compactgidsjes spijker je je bomen- en paddenstoelenkennis razendsnel bij.

Wist jij dat een wilde kastanje geen wilde kastanje heet maar witte paardenkastanje? Dat de eik die wij vaak als Hollandse eik bestempelen eigenlijk een zomereik is? En dat we daarnaast ook nog wintereiken in Nederland hebben staan? En ook de Amerikaanse eik komt bij ons voor. En dat niet alle bomen hun haardos in de herfst verliezen? En wat zijn dat voor zwammen die zich als klimgrepen van beton op de schors van beukenbomen vastbijten?


Je hoeft geen doorgewinterde bioloog of boswachter te zijn om de antwoorden op deze en nog veel meer vragen te kunnen beantwoorden. Met deze twee compactgidsjes spijker je je natuurkennis razendsnel bij.

Broekzakformaat. Inclusief natuurgetrouwe tekeningen, informatie over kenmerken, verspreiding en habitat en een unieke miniposter waarmee je in één oogopslag de meest voorkomende soorten kunt herkennen. Voorzien van duurzame kunststof omslag.

Prijs per stuk € 10

Compactgids Bomen Deze is helaas uitverkocht, pas weer beschikbaar in April 2021!
Deze is helaas uitverkocht, pas weer beschikbaar in April 2021!

Kijk hier voor het complete overzicht van compactgidsenWait for it...