Salt x komoot online workshopKomoot is de slimme route-app waarmee je wereldwijd de tofste routes ontdekt. Sinds dit jaar is de app ook in Nederland op de markt. Om alles eruit te halen wat erin zit, bieden we op dinsdag 24 november om 19.30 uur een gratis online workshop aan voor trail seekers.

Die avond maakt komoot expert Roebijn Schijf je in een uurtje wegwijs in de app. Een inspirerende online sessie die je vanuit je luie stoel kunt volgen.

Sinds de start in 2010 maken er al meer dan 10 miljoen mensen over de hele wereld gebruik van komoot, waarmee navigeren makkelijker is dan ooit en je nu ook in Nederland de weg wijst. Plan je eigen route of laat je inspireren door de duizenden routes die inmiddels door andere komoot-gebruikers op het platform zijn gedeeld.

Wat ga je leren?
• Hoe maak je een account aan? Heb je er al een? Dan kun jij ondertussen nog even koffie pakken 
• Hoe maak je een route? Opnemen, plannen of op pad met een al bestaande route.
• Hoe zet je de route op je telefoon?
• Hoe bewaar je een route?
• Hoe voeg je toffe foto’s en tips toe aan jouw avontuur?
Hoe nodig je anderen uit voor je route?

Local Pride
Als je de beginselen begrijpt nodigen we je uit om mee te doen aan een zogenaamde studiecase: Local Pride. Hiervoor vragen we je om je favoriete wandel-, trailrun-, fiets- of mountainbikerondje uit je eigen achtertuin met ons te gaan delen. Hiervoor heb je alle skills nodig die in deze workshop stap voor stap aan bod komen. Bovendien maak je dan ook nog eens kans op een surprise overnachting voor twee personen ergens in Nederland of misschien win je wel een van de 10 wereldpakketten die komoot weggeeft.

Heb je de basis onder de knie dan ligt de wereld letterlijk aan je voeten.

Registreer je hier voor de live workshop op dinsdag 24 november om 19.30Wait for it...