The Great Indoors

Maak van je huis een thuis. Als we iets vaak gehoord hebben de laatste maanden dan is het dat. Logisch, we zijn ook nog nooit zo veel thuis geweest waardoor velen ook eindelijk toekwamen aan het afvinken van die ellelange to-do lijstjes in huis. Likken verf, fijn behang, een nieuwe bank; nu alleen nog wat toffe posters aan de wand. Gelukkig heeft Salt genoeg keus.


Coverposters
Alle illustraties die Amersfoort local en Salts 2020 huiskunstenaar, Aimee Schreurs heeft gemaakt. Nu verkrijgbaar als poster. Beperkte oplage: slechts 50 stuks per poster. That’s it. Er worden er niet meer gedrukt. Elke poster wordt persoonlijk ondertekend en genummerd door Aimee.

Klik hier voor alle Coverposters
Meesterwerken vanuit de hoogte
Verbluffend fotowerk van het United States Geological Survey (USGS) die moeder Aarde vanuit de lucht vastlegde.

Klik hier voor alle USGS postersVolksaard
De oplettende lezer weet dat we Salt magazine sinds 2019 starten met een woord waarmee de cultuur van een land en de volksaard van de bewoners op filosofische, soms haast poëtische wijze wordt weergegeven. Woorden die vaak de grens over gaan omdat ze een collectief gevoel vangen. Salt heeft die woorden in een grafisch jasje gestoken. Zowel de kleuren als de gekozen lettertypes versterken de inhoud van het woord en het land van herkomst. Stijlvol aan de muur maar ook mooie opstekers voor als we het coronatijdperk weer achter ons hebben.

Klik hier voor alle woordposters
Antieke patentposters
Alles wat er op de markt verkrijgbaar is, is ooit door iemand bedacht. Sommige uitvindingen veranderden de wereld, anderen helemaal niet. Maar de bedenker ervan heeft hoe dan ook gedacht dat hij (of zij) zijn geniale vondst moest beschermen met een patent. Salt dook in de krochten van muffige patentkelders en haalden een serie naar boven met patenten ouder dan 100 jaar. Stuk voor stuk stijliconen voor aan de muur.

Klik hier voor alle patentposters
Wait for it...