10 tips voor The Great Indoors


We zullen allemaal iets minder buiten zijn dan normaal. Dit zijn 10 tips van de redactie om van The Great Indoors een geweldige tijd te maken.

1. Bekijk een van de 300 films die het grootste documentairefestival ter wereld, IDFA, gratis online heeft gezet. Kijk

2. Salt zocht 13 kleurplaten bij elkaar waarmee je je zinnen even kunt verzetten, je kinderen bezig kunt houden of kunt ontdekken hoe leuk je het vindt. Download ze allemaal Heb je er een af? Post hem dan op Instagram. Tag @saltmagazine en gebruik #wearesalt #weareone #levenmethetvirus en #staypositive. Onder de deelnemers verloten wij 10 geweldige prijzen waar we nog even naar op zoek moeten. ☺

3. Download de route-app van Komoot en stel zo je eigen routes samen waarbij de paden breed en afgelegen genoeg zijn voor social distancing.

4. Wil jij leren hoe je straks, als we weer onbekommerd naar buiten kunnen, de sterren ónder de hemel kookt, maak dan ruimte op je aanrecht voor het boek The Great Outdoors, en begin alvast thuis.

5. Ben jij net als vele andere thuiswerkers met je baas en/of collega’s verbonden via Zoom? Zo verberg je dat je huis een bende is.

6. De mission statement van Patagonia laat niets te raden over: we are in business to save our planet. Daarom geven ze mensen en organisaties die hier hun werk van maken een podium, waarop ze hun verhalen kunnen delen. Dit is een greep uit de mooiste documentaires.

7. Leestips: De Pest van Albert Camus . Stillness is the key van Ryan Holiday, Zonder de top te bereiken van Paolo Cognetti.

8. Via Beleef de lente kijk je in de vogelhuisjes van elf verschillende vogels, zoals de steenuil, de zeearend en de ooievaar.

9. Five habits of happy brains.

10. Ontdek de weldadige effecten van het werken met hout. Met deze set blaas je de eeuwenoude traditie van het houtsnijden nieuw leven in. En iedereen kan het.

Wait for it...