Laatste loodjes Salt magazine


Ze wegen wat zwaarder dan normaal waardoor we ook wat later verschijnen dan normaal. Wanneer was het ook alweer dat alles normaal leek? We beloven je dat je geduld meer dan beloond wordt.

Net als ieder jaar in januari kiezen wij de thema’s waaraan we een Salt editie grotendeels gaan ophangen. Voor ons lentenummer werd het ‘de Kracht van Nederland’, niet wetende wat ons nog geen maand later te wachten stond. Ondanks de kracht van ons land in tijden van de coronacrisis, hopen we je met deze editie vooral te besmetten met alles wat ons mooie land te bieden heeft op het gebied van de outdoor lifestyle, creativiteit en innovatie.

Gelukkig draaien de persen van onze drukkerij in België nog op volle snelheid en houden de grandmasters het proces, op gepaste afstand van elkaar, goed in het oog. En als ook PostNL zijn werk kan blijven doen, dan valt onze lente-editie ergens tussen 6 -11 april bij onze hondstrouwe leden op de deurmat. Wij zijn je dankbaar voor je geduld. Wij maken het blad, maar jullie bouwen ons bedrijf.Wait for it...