De kracht van OranjeDe kracht van Oranje
Onze lente-editie kleurt oranje, onze nationale thuiskleur. De kleur van de leeuwen en de leeuwinnen. Van de kracht van ons land. Oranje is een kleur die in veel culturen geassocieerd wordt met geluk, plezier en warmte. Maar ook met creativiteit, optimisme, avontuur, levenslust en spiritualiteit. Ondanks dat de lente-editie van Salt grotendeels vóór de Coronacrisis is gemaakt, lijkt het haast alsof we wisten dat we oranje momenteel harder nodig hebben dan ooit. Dat wisten we natuurlijk niet, maar feit is dat we de kracht van Nederland in deze tijd wel hebben leren kennen. Niet alleen op het gebied van saamhorigheid; ook ontdekken we opeens wat ons eigen land allemaal te bieden heeft en dat we niet altijd ver weg hoeven te gaan om natuurschoon te ervaren en avontuur te beleven. Deze editie van Salt doet daar nog eens een flinke schep bovenop.

Aangezien Koningsdag voor dit jaar omgedoopt is tot Woningsdag kun je tot 27 april twee oranje-edities bestellen voor de prijs van één zodat je ook nog iemand in je omgeving kunt besmetten met de kracht van Nederland. Salt-leden die deze uitgave uiteraard al van de deurmat hebben geraapt maar hem ook graag cadeau doen, kunnen een tweede editie met 50% korting bestellen.

Bestellen doe je hier
Wait for it...