Salt Family Surf Camp


Maak van leren surfen een familiefeestje, samen met je partner en/of je kids. Tijdens het Family Surf Camp (15-16 augustus) krijg je twee dagen achter elkaar, gedurende 2,5 uur les. Stap voor stap helpen de TÜV-gecertificeerde instructeurs van The Spot je op weg. Van de basisbeginselen van het surfen, de peddeltechniek en het lezen van de golven tot en met materiaalkennis, veiligheid en je eerste take off.


Datum, tijden en prijzen

Datum: Zaterdag 15 én zondag 16 augustus.

Tijd: 2 dagen achter elkaar les van 10.30 – 13.00 uur. (2,5 uur)

Prijs: € 99 per persoon, inclusief gebruik surfboard en wetsuit, en beide dagen lunch na afloop.

Deelname is exclusief voor Salt-leden.

Minimaal aantal deelnemers: 8 personen. Maximaal aantal deelnemers: 20 personen. Kinderen vanaf 7 jaar.

Locatie: The Spot, Zandvoort


Aanmelden:
Stuur een mailtje naar meetups@getsalt.com Zet hierin op wiens naam het Salt lidmaatschap staat, met hoeveel mensen je wilt komen, aantal kinderen plus leeftijd en de namen van de alle deelnemers. Na je aanmelding krijg je een mailtje met een betaalverzoek. Met je betaling maak je je inschrijving definitief.Wait for it...