Meetup: Salt CAMPER-fan WEEKEND


Salt x de Camphanen
CAMPERfan WEEKEND

24-26 september, De Groene Heuvels bij Ewijk (Nijmegen)

Een weekend vol magie waarin van life, workshops, kampvuurverhalen, avontuur, boeken, live muziek en geweldig eten en drinken elkaar in traag tempo afwisselen. We hebben 20 vintage campers, caravans en stadsbussen die in een geweldige setting klaarstaan om gevuld te worden. Sluit jij met ons de zomer af? Schrijf dan in.

Wie herkent zich in de droom van lekker rondreizen met je camper en onderweg nieuwe mensen ontmoeten, mooie gesprekken hebben en nieuwe dingen leren? Dankzij de samenwerking met de Camphanen kan Salt een klein stukje van die droom uit laten komen.
Van donderdag (einde dag) 24 tot en met zaterdag (einde dag) 26 september organiseren we een exclusief (half) weekend waarin van life, workshops, kampvuurverhalen, avontuur, film, boeken, muziek en eten en drinken elkaar in een héél traag tempo afwisselen.


De Camphanen is het kakelnieuwe concept van Sander en Viktor die beiden al heel wat jaartjes camperervaring hebben. Ze ontmoetten elkaar tijdens het sleutelen aan hun bussen en kwamen erachter dat hun passie voor campers, rondreizen met je gezin met heel veel onverwachts avontuur overeenkwam. Tijdens een camperreis is geen dag hetzelfde en om een beetje van dit gevoel over te brengen ontstond het idee van de reizende camping. Elk jaar tien weken lang op een andere plek.


Salt Camperfan weekend
Het laatste (half) weekend van de reizende camping, van 24-26 september, is exclusief voor Salt gereserveerd. Wie er dan bij is, wordt ondergedompeld in Salt en kan rekenen op een magisch weekend vol verwondering en verrassing. Zo nemen wij enkele makers mee die je dingen gaan leren; van houtsnijders tot koffiebranders en van vuurmakers tot leerbewerkers. Daarnaast kun je je geest laten verruimen door inspirerende sprekers. Beginnen doe je je dag natuurlijk met een sessie openwaterzwemmen in het naastgelegen meer.


Slapen doe je in een van de 20 vintage campers, stadsbussen of caravans die in een avontuurlijke kampeersetting bij elkaar staan, inclusief eigen buitenzitje, vuurpot en voor iedereen een eigen douche en toilet. Op het nomadenplein kun je loungen, lezen en lachen met elkaar en in de bar bestel je fijne drankjes.

Salt Camperfan Weekend
Data donderdag 24 september – zaterdag 26 september
Locatie De Groene Heuvels in Ewijk (bij Nijmegen)
Maximaal 20 ready-to-sleep accommodaties en drie plekken voor mensen met eigen caravan of camper.Programma

Donderdag 24 september

• Inchecken vanaf 16.00 uur
• Welkomstdrankje
• Pizza-avond
• Kampvuur met verhalen en kabbelende muziek

Vrijdag 25 september

• 8.30 uur - voor wie wil: openwaterzwemsessie
• Vanaf 8.30 ontbijt

Verspreid over de dag de mogelijkheid om mee te doen aan verschillende workshops. Waaronder houtsnijden en vuurmaken onder begeleiding van The Makers Sessions en een Salt Trail Coffee workshop i.s.m. Moto Coffee.

• Lunch van 12.30 – 13.30 uur
• Happy Trail Hour – vanaf 17.00
• Aanschuifdiner – 19.00 uur

Avondprogramma: Salt quiz én een verrassingsoptreden.

Zaterdag 26 september

• 8.30 uur - voor wie wil: openwaterzwemsessie
• Vanaf 8.30 ontbijt

Verspreid over de dag mogelijkheid om mee te doen aan de workshop armbandjes en sleutelhangers maken van leerafval, of een sup clinic op het nabijgelegen meer. Of aanhaken bij een lezing van de oprichter van Salt, Natasha Bloemhard.

• Lunch van 12.30 – 13.30 uur
• Afsluitende borrel en avondhap – vanaf 16.00 uur
• 18.00 uur - einde Salt Camperfan weekend


Prijs
• € 250 per persoon op basis van een kleine caravan of camper. Geschikt voor stelletjes.
• € 275 per persoon op basis van een middelgrote camper of caravan waarin 2 personen apart van elkaar kunnen slapen.

Inclusief
• 2 overnachtingen in een camper, caravan of stadsbus met eigen douche en toilet.
• Alle maaltijden: pizza-avond, aanschuifdiner, afsluitende avondhap, 2 x ontbijt en 2 x lunch.
• Koffie en thee.
• Alle workshops, sup clinic, live muziek, kampvuur en lezing Natasha Bloemhard.

Exclusief
• Extra drankjes
• Reiskosten
• Reis- en AnnuleringsverzekeringBoeken

Aangezien jij al eerder je interesse in dit weekend hebt laten registreren, heb je voorrang bij de inschrijving. Tot maandagavond 31 augustus, 21.00 uur kun je gebruik maken van deze voorrangspositie. Hierna kan iedereen boeken.

Stap 1: Ga naar DeCamphanen.nl, scroll iets naar beneden voor het overzicht van alle voertuigen. Kies je favoriete camper, caravan of stadsbus uit waarin je graag wilt verblijven. (klik niet op "check hier de voertuigen en beschikbaarheid", maar scroll verder naar beneden)

Stap 2: Stuur een mailtje naar meetups@getsalt.com o.v.v. Salt Camperfan Weekend met de volgende informatie:
- de accommodatie die je voorkeur heeft
- het aantal personen waarmee je wilt komen (alle accommodaties zijn op basis van minimaal twee personen)
- de namen en e-mailadressen van de deelnemers
- en je telefoonnummer.

Stap 3: Sander Borgert van de Camphanen neemt dan contact met je op om de boeking af te ronden.

Stap 4: Na betaling is je boeking definitief.

Eigen camper of caravan
We hebben een paar plekjes vrij voor mensen met een eigen camper of caravan. Wil jij er hier staan, mail dan ook naar meetups@getsalt.com o.v.v. Salt Camperfan Weekend en vertel wat je voor voertuig hebt en met hoeveel personen je wilt komen. Sander Borgert zal dan samen met jou een passend ticket samenstellen.

Wil je met meer dan twee personen komen, er zijn een paar grote campers en stadsbussen die ruimte bieden aan maximaal 6 personen. Stuur dan een mailtje naar meetups@getsalt.com o.v.v. Salt Camperfan Weekend. Ook dan zal Sander Borgert contact met je opnemen om een passend ticket samen te stellen.
Wait for it...