Salt posterseries: Hang je avontuur aan de muur

Veel fietsers zijn verzot op bergen. Niet om naar te kijken, maar om te beklimmen. Bergreuzen als de Stelvio, de Alpe D’Huez, de Teide en de Tourmalet staan op menig afstreeplijstje. Het heeft namelijk iets heroïsch om in het spoor van oude (en nieuwe) wielerhelden jezelf naar grote hoogte te trappen.Ook redacteur en fietsfanaat Ard Krikke kon de verleidelijke lokroep van de bergen niet weerstaan. Met name de mythische Mont Ventoux oefende een magische aantrekkingskracht op hem uit. Zo’n drie jaar geleden trok Ard de stoute fietsschoenen aan en zakte hij af naar de voet van De Kale Berg.

Ard: “Hemelvaart 2017. Na een snikhete klim van ruim 1,5 uur sta ik rond het middaguur op de top van de Mont Ventoux. Een dag eerder strandde mijn poging net onder de top: een stormachtige wind blies me ter hoogte van het Tommy Simpson monument van de weg. Er restte me niets anders dan de aftocht te blazen. Vandaag zijn de weergoden me wel gunstig gezind. Moe maar voldaan geniet ik van het fantastische uitzicht.
Hoewel inmiddels alweer een tijdje geleden, staat de zware beklimming nog steeds in mijn geheugen gegrift. Helemaal nu m’n ‘hemelvaart’ op deze toffe poster is vastgelegd.”Wil jij dit ook?
Je kunt jouw avontuur laten vastleggen door Salt waarin de topografie, je route en de feitjes van zowel de berg als van jou worden verwerkt. Volledig custommade met een uniek resultaat.

Verkrijgbaar in verschillende formaten:
• 30 x 40 cm - Prijs € 34,- voor Salt-leden / € 39,95 voor Niet-Leden
• 40 x 50 cm - Prijs € 39,- voor Salt-leden / € 44,95 voor Niet-Leden
• 50 x 70 cm - Prijs € 44,- voor Salt-leden / € 49,95 voor Niet-Leden

Verzendkosten € 6,95.
We verzenden je poster in een posterkoker, deze kan uiteraard niet door de brievenbus, maar je poster is daardoor wel maximaal beschermd tegen de ruwe handen van de bezorgers ;-)

Levertijd: Max. 5 werkdagen
(onder voorbehoud van uitzonderingen)

Let op! Je poster wordt speciaal voor jou gemaakt na betaling (je ontvangt een betaal-linkje zodra we je bestelling in ontvangst hebben genomen). Deze kan niet geruild of geretourneerd worden. Je ontvangt een pdf ter check voordat je poster gedrukt wordt.

Bestellen?
Download de bestel-pdf hier voor alle details en mail deze naar bram@getsalt.com

Wait for it...