4 Bullet Friday - 22 januari 2021


Tips voor het weekend.

1. Waterbear Network
De avondklok komt eraan. Maar niet getreurd. Maak gratis een account aan op Waterbear.com en krijg direct toegang tot tientallen groene films, documentaires en organisaties waar jij je tijd en kennis (of donaties) graag aan besteedt. Opgericht door de Duits-Amerikaanse, in Nederland woonachtige TV-producente, Ellen Windemuth, die onlangs nog een dijk van een hit scoorde met de Netflix documentaire My Octopus Teacher.

2. Recept
Voor wie het wintersportgevoel nu echt heel erg mist, is dit Apfelstrudel-recept een heerlijk en verwarmend 'medicijn'.

3. Local Pride
Op zoek naar inspiratie voor een ander wandel-, gravel- of trailrunrondje dan je gewend bent? Dit zijn de rondjes die door locals aan de Salt collectie Local Pride op Komoot zijn toegevoegd. Staat jouw lokale favoriet er nog niet op? Deel hem hier en verras een ander.

4. Rijksmuseum
Het Rijksmuseum is een van de toonaangevende musea wereldwijd. In deze gratis videotour loop je langs het werk van de grote meesters die in de Eregalerij hangen. Inclusief uitleg. Aanrader!

Fijn weekend allemaal!

Wait for it...