4 Bullet Friday - 19 februari 2021Tips voor het weekend.

1. Zoek een mooie plek waar je kunt genieten van een spectaculaire zonsopkomst of -ondergang die ons dankzij een zuidelijke stroming Saharastof te wachten staan. Vergeet niet je thermoskan met koffie of een flesje wijn mee te nemen.

2. Volg de kunstroute in Amersfoort: 3 km, +/- 6500 stappen. Van omgetoverde etalages tot gedichten op de muren en installaties in het centrum vande stad. Alles gemaakt door Amersfoortse kunstenaars. Startpunt: bij KROAST Amersfoort, vlak onder het redactiekantoor van Salt.

3. Zolang de horeca dicht is, is een ‘Outnick’ een avontuurlijk alternatief. Word een picknickchef met deze vijf gerechten

4. Op zoek naar een ander hardloop- of trailrun rondje dan je gewend bent? Dit zijn 14 tips van Natuurmonumenten

#wearesalt

Wait for it...