Salt & komoot zoeken Trail Seekers


Trailrunnen, dagenlang hiken in de bergen, wandelen in de bossen of een gravel ride door eigen land; wat je ook doet, het verlangen om nieuwe plekken te ontdekken is iets dat de meeste outdoor liefhebbers gemeen hebben. Tot nu toe was hier altijd grondig onderzoek naar interessante regio’s en paden voor nodig, gevolgd door het afstruinen van forums, het raadplegen van kaarten en boeken, en vervolgens het synchroniseren van de GPS-coördinaten om de route tot in de details te plannen. Sinds de komst van komoot is dat allemaal verleden tijd. Komoot combineert alle elementen die belangrijk zijn voor het vinden, plannen en delen van routes in één handige app. Onder de vele features van komoot zijn gedetailleerde kaarten, informatie over wegtypen en ondergrond, hoogteprofielen en aanbevelingen van lokale experts. Als je de route eenmaal gepland hebt, kun je deze met de smartphone app van komoot navigeren en als je wilt onderweg ook nog eenvoudig aanpassen.

Ook Salt is te vinden op komoot. Op deze plek delen wij routes die we zelf gedaan of gemaakt hebben, en stellen we collecties samen die we graag delen met onze volgers. En hiervoor zijn we op zoek naar Trail Seekers die ons hierbij gaan helpen. Samen zorgen we niet alleen voor een goede spreiding over Nederland maar ook voor meer diversiteit. Elke keer zoeken we binnen een bepaald thema de leukste wandel-, fiets-, gravel- mountainbike- en trailrun routes.

Ben jij onze lokale buitenexpert, we zoeken avonturiers in elke provincie, dan ben jij de Trail Seeker die we zoeken. In ruil voor je input krijg je jaarlijks een gratis Premium abonnement op komoot (t.w.v. € 59,99) en een Salt x komoot – Goodie Pakket.

Interesse om Salt Trail Seeker te worden en ben je bovendien lid van Salt?
Stuur dan een mailtje naar trailseeker@getsalt.com o.v.v. Salt x komoot Trail Seeker. Behalve je naam en adres (let op: moet overeenkomen met de gegevens van je Salt-lidmaatschap), willen we ook graag weten welke activiteit(en) je doet (wandelen, fietsen, mountainbiken, gravelriden, trailrunnen) in welke provincie je woont en wat je eigen playground is.

Wait for it...