4 Bullet Friday - 21 mei 20214 tips voor het weekend

1. Zaterdag 22 mei is de dag van de Biodiversiteit, waarvan de helft van de Nederlanders zegt wel bij te willen dragen aan de bescherming ervan maar niet goed weet hoe. De Biodiversiteitswijzer geeft je inspirerende tips over hoe je grijs groener maakt, zélfs als je niet meer dan een balkon hebt.

2. Volg een fietsroute die de Good Food Club in elke provincies heeft uitgezet, en scharrel al fietsend je maaltje bij elkaar door onderweg kennis te maken met landwinkels en boerderijen die werken aan herstel van de biodiversiteit.

3. Ook al zijn de bloemen al op hun eind, er zijn nog steeds heel veel felgekleurde bollenvelden te zien. Dit zijn zes wandelroutes die je kunt lopen voordat de kleuren definitief vervagen.

4. Sluit het weekend af met een aflevering uit de Netflix-serie Life in Colour (3 afleveringen) van David Attenborough. Een docuserie die op innovatieve manier laat zien hoe dieren kleur gebruiken om te overleven en te gedijen in het wild.

Wait for it...