Therm-a-Rest Sleep Academy


Vroeger kocht je gewoon een slaapmatje en een slaapzak en kon je hooguit kiezen uit verschillende kleuren. Tegenwoordig is dat gelukkig anders, is de keuze reuze en zijn er merken die slaapsystemen tot ware kunst hebben verheven, zoals het Ierse merk Therm-a-Rest dat sinds 1972 niets anders doet dan producten ontwikkelen die ervoor zorgen dat je ook onderweg, buiten in de natuur, altijd goed kunt pitten.

Samen met hen ontwikkelden we de Sleep Academy waarin we je meenemen in het aanbod en de verschillen en vooral waarom dat ertoe doet. Zo kiezen de meeste mensen bijvoorbeeld voor een slaapmat die lekker ligt, terwijl het isolatievermogen van de mat, dat je warm houdt, vaak belangrijker of zeker zo belangrijk is. Uitgedrukt in R-value. Maar weet jij wat dit is? En dan de verschillen tussen air pads, self-inflating pads en closed-cell foam pads; wat is het en wat zijn de voors en tegens ervan. En ook bij het kiezen van een slaapzak kun je keuzestress hebben. Behalve als je weet waar je op moet letten. Dit en nog veel meer informatie haal je uit het Better Nights blog dat we in samenwerking met Therm-a-Rest hebben ontwikkeld.

Download hier de Sleep Acedamy pdf

Meer info: thermarest.com

Wait for it...