24 augustus - Salt x Shimano Mountainbike Meetup


Corona heeft een hoop mensen op de fiets gezet, waaronder op de mountainbike. Nieuwkomers die ontdekten hoe leuk en avontuurlijk het fietsen is op een van de 235 mountainbikeroutes die ons land inmiddels telt. Vaak op een fiets die ze ‘ergens’ vonden; in de schuur bij een vriend of op Marktplaats. Maar ook mensen die jaren geleden hun 2WD in de wilgen hingen, hebben de mountainbike herontdekt.

Precies voor deze groep mensen organiseert Salt in samenwerking met fietsonderdelenspecialist Shimano op 24 augustus een inspiratiedag die volledig in het teken staat van mountainbiken. We nemen je mee naar de mountainbikeroute van Valkenburg, die start bij het Shimano Experience Center, en die alles bevat wat mountainbiken zo mooi maakt: klimmen, dalen, slingeren, single track, natuur. Tijdens deze tocht krijg je tal van techniektips waarmee je niet alleen je rijtechniek een flinke boost geeft maar ook het rijplezier.

Datum dinsdag 24 augustus
Locatie Shimano Experience Center in Valkenburg
Tijd 14.00 – 19.00 uur,
Inclusief Limburgse Vlaai bij aankomst en pastamaaltijd na afloop.
Toegang Gratis en exclusief voor Salt Club – leden (zorg dus dat je aanmelding overeenkomt met de naam van je Salt lidmaatschap)

Shimano zorgt voor fietsen, zodat je niet alleen je eigen fiets kunt thuislaten, maar ook kennis kunt maken met de nieuwste fietstechnologie en vooral wat dat betekent voor je fietscomfort.

Er is plaats voor 10 mensen.
We houden de groep bewust klein, zodat iedereen alle aandacht kan krijgen, zijn of haar vragen kan stellen en we ook op de route als groep gemakkelijk bij elkaar kunnen blijven.

Wil jij graag bij deze exclusieve clinic zijn en ben je lid van Salt, stuur dan snel een mailtje naar meetups@getsalt.com en vergeet daarin niet je naam te vermelden (en op wiens naam het lidmaatschap staat).

Wait for it...