Proefdieren gezocht


De Pathlite:ON is de nieuwste volbloed uit de Canyon-stal en een knap (aluminium) staaltje van de ontwerpers die erin geslaagd zijn om een perfecte cocktail van vrijetijd en woon-werk te creëren. Op 8 oktober staan er 10 van deze e-beauty’s klaar in Eindhoven voor een VrijMiBo-ride. We zoeken 10 nieuwsgierige aagjes die mee willen rijden.

Je kunt je geld maar één keer uitgeven; geen wonder dat je dan wel even goed nadenkt over waar je die kostbare duiten aan gaat besteden. Wordt het een vakantiefiets die ook niet vies is van dagtochtjes dicht bij huis, of kies ik toch voor die woon-werkfiets die zorgt dat ik mijn auto (vaker) laat staan? Maar waarom kiezen? Met de Canyon Pathlite:ON vang je twee e-fietsen in één pedaalklap.

Wil jij ervaren wat dat betekent? Dan ben je welkom op 8 oktober in Eindhoven, bij Wielercafé Cycklist in Eindhoven waar we met 10 nieuwsgierige aagjes een VrijMiBo ride starten. Tijdens de ride nemen we je mee langs de leukste urban pareltjes van de designstad, maar brengt onze tocht ons ook op de ongebaande paden rondom Eindhoven. De Pathlite:ON houdt immers niet van een vaste relatie, behalve met de eigenaar, maar verkiest bovenal wisselende contacten. Of je nu op het asfalt, gravel of zand rijdt, hele dagen of maar heel even op de fiets zit of gewoon van A naar B zoeft; volgens de AD fietstest 2021 is dit de meest veelzijdige e-bike die je ooit zal hebben.

Programma 8 oktober
14.00 uur ontvangst bij Wielercafé Cycklist in Eindhoven.
14.30 uur Start VrijMiBo Ride door Eindhoven stad en omgeving. Afstand plusminus 30 km. Onderweg stoppen we op toffe plekken om zo ook de stad te leren kennen.
17.00 uur. Terug bij Wielercafé Cyklist. Tijd voor bier, hamburgers en napraten.
19.00 uur. Uitreiking goodie bags en iedereen lekker terug naar huis.

Erbij zijn?
Deelname aan deze Salt x Canyon VrijMIBO-ride is gratis maar wel exclusief voor leden van Salt. Ben jij dat en wil je graag proefdier zijn, stuur dan snel een mailtje naar laura@getsalt.com o.v.v. Salt x Canyon proefdier.

> Zorg ervoor dat je naam overeenkomt met de naam waaronder je Salt lidmaatschap staat geregistreerd.
> Daarnaast hebben we je fietsmaat (of je lengte) nodig én je telefoonnummer.

Je krijgt zo snel mogelijk bericht over of je bij de groep proefdieren zit. ☺
Wait for it...