I love the seasideDe I Love the Seaside boeken combineren het beste van twee werelden: reizen en surfen. Voor iedereen die van het surfsfeertje houdt, maar niet per se hoeft te surfen, selecteerden de makers de leukste overnachtingsplekjes en eettentjes die vaak kleinschalig en altijd met het hart worden gerund.

Het I love The Seaside team, dat bestaat uit de surfgekke Alexandra, Dim en Geertjan, reist in elke gids van regio naar regio en beschrijft steeds de sfeer vanuit een centraal punt. Van hieruit kun je beginnen met verkennen. Wat is er te doen, te zien en waar zijn de leuke adressen? Je belangrijkste kompas is altijd de oceaan. Inclusief yogaoefeningen, fijne recepten en adresjes voor surf-, sup-, kajak-, wandel- en klimavonturen.

Verkrijgbaar in de Salt Shop:

I Love the Seaside - Noordzeekust (Nederlandstalig)
I Love the Seaside - Spanje (Nederlandstalig)
I Love the Seaside - Portugal (Nederlandstalig)
I Love the Seaside - Frankrijk (Nederlandstalig)

• I Love the Seaside - Northwest Europe (Engelstalig)
I Love the Seaside - Southwest Europe (Engelstalig)
I Love the Seaside - Morocco (Engelstalig)
I Love the Seaside - GB & Ireland (Engelstalig)


Wait for it...