A TASTEFUL ADVENTURE

Salt x Rock City Brewing Amersfoort

Zondag 4 september - 15.30 – 18.00 uur


Wij noemen het een landingsbiertje. Het biertje dat je drinkt als je je bestemming hebt bereikt. Na een wandel-, fiets-, klim- of peddelavontuur, of bij aankomst op je kampeerplek. Op zondag 4 september kan je eindbestemming Rock City Brewing in Amersfoort zijn. Met de lokale brouwers en broers, Koen en Walter Overeem, heffen we het glas .. euh, de Stanley bierbeker, die jij na afloop ook nog eens mee naar huis neemt.

Bier drink je het liefst uit een glas, maar dat is ‘outdoors’ allesbehalve handig. Glas kan immers breken. Drinken uit een plastic beker is een no-go, hetzelfde geldt eigenlijk voor een kampeermok. Daar doe je koffie of thee in. Geen bier! Ondanks dat we tijdens een kampeertrip vaak toch een stuk minder ‘picky’ zijn. Met de Adventure Stacking Pint van het Amerikaanse outdoormerk Stanley, verdampt alle keuzestress en drink je je pintje geheel in stijl.


Bestel zo’n onverwoestbare bierbeker en ga niet achter de brievenbus liggen. Want daar komt die niet doorheen. Wie een Stanley Stacking Pint bij ons bestelt, komt deze namelijk zelf ophalen. Bij Rock City Brewing in Amersfoort. Hier krijg je bovendien een rondleiding door de brouwerij, delen Koen en Walter hun verhaal en ga je uiteraard verschillende speciaalbieren proeven tijdens eens heuse bierproeverij. Waaronder de Koene Ridder, het bier waarmee het in 2013 allemaal begon.

De Koene Ridder werd het eerste hoofdstuk van een spannend jongensboek waarin Koen groot droomde: een eigen brouwerij met speciaalbieren die met lef gebrouwen zijn. Of zoals de brouwer het zelf zegt: “Niet door kaders, maar door vrijheid ontstaan verrassende smaakmakers.” Met de overname van een Amersfoortse familiebrouwerij uit 1873 kwam de droom uit: Rock City Brewing. De naam verwijst naar de bijnaam van de stad: keistad. In de oude fabriekshal delen glimmende bierketels de ruimte met een Brewpub die gekenmerkt wordt door een open keuken en een tapwand met maar liefst 21 kranen. Hiertussen staan de gezellige tafels waar bier, eten en mensen samenkomen. KEILEUK!


Datum Zondag 4 september
Tijd 15.30 – 18.00 uur
Locatie Rock City Brewing Amersfoort

Kosten
Salt leden € 37 | Niet-leden € 45
Leden mogen een introducee meenemen met 10% korting op de niet-ledenprijs. Zij betalen dan € 41,50 i.p.v. € 45

Prijs is inclusief
- Stanley Adventure Stacking Pint (0,47 l.) t.w.v. € 22,95. Keuze uit 6 verschillende kleuren.
- Rondleiding in de brouwerij
- Biertasting van 4 verschillende bieren (plus nootjes)
- Utepils miniposter (A4 op 300 grams dik papier)
- Een flesje Koene Ridder voor thuis
- Toffe stickers & goodies

Erbij zijn?
Stuur een mailtje naar meetups@getsalt.com met daarin:

• je volledige naam
• of je wel of geen Salt lid bent
• je mobiele telefoonnummer
• met hoeveel mensen je wilt komen, inclusief de namen en e-mailadressen.
• welke kleur Pint je wilt ontvangen (keuze uit: donker grijs / licht grijs / blauw / wit / zwart / groen )
Honden mogen ook bier komen drinken. Voor hen is er een speciaal Snuffle Dog Beer verkrijgbaar. Tegenover de Brewpub is bovendien een enorm grasveld waar je viervoeter hard kan gaan hollen.
Specificaties Stanley Adventure Stacking Pint

Inhoud (0,47 l)
Gewicht 230g
Hoogte 146 mm

Details
18/8 Stainless Steel
BPA-free
Double-wall vacuum insulation
Dishwasher safe
Stacks infinitelyWait for it...