Next Stop: Good Vibes

Salt Meetup met singer-songwriter Jonas Brøg


Na een turbulente tijd, waarin hij wereldwijd grote podia betrad met onder meer Relax, Postmen, Alain Clark en Sister Sledge, dwong een depressie de in Denemarken geboren Nederlandse zanger, songwriter en multi-intrumentalist, Jonas Brøg (1977) om zichzelf opnieuw uit te vinden. Dit resulteerde in het debuutalbum Next Stop: Good Vibes. Al bij de lead-track, Once You Let Go, dwarrelen de surf tunes in een hele fijne mix van Donavon Frankenreiter, Matt Costa en Jack Johnson op je neer.


Wij zijn de gelukkigen die het album al voor de releasedatum op 30 september in handen hebben kregen. Sindsdien ligt het wekelijks op onze draaitafel. Omdat het heel fijne, optimistische muziek is.

Uiteraard kun je het album vanaf 30 september op Spotify beluisteren, maar dat laat zich in geen enkel opzicht vergelijken met het gevoel en het pure, rauwe geluid van een plaatje op de draaitafel. Of het vasthouden van een heus album.

Pick-up party met miniconcert en storytelling
Wij vinden dat Jonas Brøg een podium verdient en zijn ervan overtuigd dat zijn muziek aanslaat bij de Salt community. Vandaar dat we Jonas hebben gevraagd of hij speciaal voor Salt zijn verhaal wil delen, gekoppeld aan een miniconcert en een album dat door hem persoonlijk gesigneerd zal worden. Dit miniconcert zal waarschijnlijk ergens in oktober plaatsvinden.

Zou jij hierbij willen zijn?
Registreer dan alvast je interesse. Dan houden we je op de hoogte van de datum, locatie en start van de verkoop.

* indicates required


Kijk en luister naar de lead-track ‘Once You Let Go’

Over dit nummer vertelde Jonas:
“Mijn Scheveningen-buddy David Benjamin (winnaar De Beste Singer-Songwriter) en ik hadden het erover hoe goed het zou zijn als je alles gewoon eens los kon laten, ook de twijfels die je weerhouden van wat je wilt doen in je leven."Step into the light, I'll be on your side"

De bijbehorende video werd opgenomen tijdens de surf-tour en een optreden voor Beach Break in Noordwijk.Wait for it...