SALE! Rite in the RainMeer dan 100 jaar geleden zag ondernemer Jerry Darling hoe Amerikaanse boswerkers worstelden met het verwerken van notities onder vaak vochtige en vuile omstandigheden. Het leidde tot Rite in the Rain, een serie notitieboekjes en -blokjes die zelfs als het stortregent je woorden geduldig opnemen.

Het verhaal Rite in the Rain begon bijna een eeuw geleden in de bossen van het Noordwest-Amerika. Ondernemer, Jerry Darling, zag in dat de houtkapindustrie behoefte had aan duurzaam materiaal waarop kan worden geschreven en dat het kan overleven in slechte weersomstandigheden. Jerry ontwikkelde een speciale coating die een uniek vochtscherm creëerde op de handgedompelde vellen papier die hij en zijn vrouw, Mary, thuis verwerkten. Uit een bescheiden begin was het eerste papier voor alle weersomstandigheden geboren! In de loop der jaren perfectioneerde Jerry het coatingproces dat inmiddels ook milieuvriendelijk wordt geproduceerd. Nog steeds gevestigd in Tacoma, is de voortdurende missie om innovatieve producten te bieden voor professionals en outdoor fans.

De laatste stuks ruimen we op tegen inkoopprijzen! OP = OP

Check alle setjes (inclusief een origineel 1500 HB Koh-I-Noor potlood en gum) en losse boekjes en blokjes in onze webshop


Wait for it...