INTO THE GREAT NEARBY | Vrijdag 1 september 2023

Graveltocht over de Veluwe met Specialized, Fjällräven en Hanne Tersmette


Wie stilstaat ziet meer, leert meer en beleeft meer. Op vrijdag 1 september organiseert Salt in samenwerking met Specialized, Fjällräven en boswachter Hanne een graveltocht over de Veluwe waarbij natuurbeleving voorop staat. Fiets jij met haar mee?


Tijdens deze tocht gaat het een keertje niet om je Strava Klassement of hoge gemiddelde, integendeel. We staan (soms letterlijk) stil in het decor waar we doorgaans het liefste door heen sjezen. Samen met boswachter Hanne van Vogelbescherming Nederland verken je het wildste stukje Nederland, de Veluwe. Een plek waar ze zelf dol op is, niet in de laatste plaats omdat je er de Big Five van de Lage Landen kunt spotten (Edelhert, Wild Zwijn, Wolf, Ree en Vos). En ook al zie je ze niet, er zijn genoeg sporen die de aanwezigheid van deze dieren verraden. Hanne is trouwens ook een groot liefhebber van de fiets. Vroeger sprintte ze mee in het vrouwenpeloton, tegenwoordig zijn haar fietstochten stuk voor stuk mini-avontuurtjes met verrassende waarnemingen.


Caliswede Way
Onderweg vertellen we je ook over de bijzondere samenwerking tussen Fjällräven en Specialized die vorig jaar startte met een serie tijdloze tassen- en kledingklassiekers. De Caliswede Way, zoals de collab ook wel wordt genoemd, combineert de expertise van fietsen met de functionaliteit van wandelen. Tijdens deze tocht kun je kennismaken met diverse producten uit deze unieke collectie.

Datum vrijdag 1 september
Twee tochten over de Veluwe Ochtendrit van 10-13 uur met lunch na afloop. Middagrit van 14-17 uur met afsluitende borrel.
Start en finish hoofdkantoor van Specialized in Arnhem.
Groepsgrootte maximaal 15 deelnemers per tocht.
Voor wie Exclusief voor Salt-leden / er is geen ruimte voor introducees
Kosten € 25, incl. Fika in het veld, eenvoudige lunch (of afsluitende borrel), natuurinspiratie van Hanne en een S/F Snack Bag t.w.v. € 45 als mooi cadeautje van Fjällräven voor aan je stuur.

Je doet mee op je eigen fiets, maar voor wie wil heeft Specialized een beperkt aantal testfietsen klaarstaan in verschillende maten van de Diverge, Diverge STR, Crux en Creo SL Evo. Ook zijn er verschillende bikepacking-tassen om uit te proberen.

Erbij zijn
Deze dag zit helaas al helemaal vol! We hanteren nog een reservelijst en zijn aan het kijken of een extra datum mogelijk is! Wil je op de reservelijst? Stuur een mailtje naar meetups@getsalt.com o.v.v. Into the Great Nearby met daarin je naam, telefoonnummer en je voorkeur voor de ochtend- of middagrit.

Wait for it...