Auteur: Salt Magazine

CycleAngelo

Een T-Rex met opengesperde bek. Yoda uit Star Wars. Een aangespoelde zeemeermin. Stephen Lund fietst nooit zomaar een blokje om; de zelfbenoemde ‘cycleangelo’ gebruikt Strava om kilometerslange kunstwerkjes op Vancouver Island bij elkaar te trappen. “Mijn gps-doodles zijn gemiddeld zo’n 70 kilometer lang”, zegt de Canadese fietsfanaat. “Ik zie mijn racefiets als een kwast waarmee ik kaarten kan inkleuren.” Check gpsdoodles.com of instagram.com/roadrashyyj voor Lunds laatste uitspattingen.

ZUID-TIROL | Het andere Italië

Foto: IDM Südtirol / Harald Wisthaler Zuid-Tirol is zo’n wonderlijke mix van alpine en mediterrane schoonheid dat het zelfs de meest verwende reiziger verwart. Hier flirten ruisende palmen met de ruige pieken van de Dolomieten alsof het de gewoonste zaak is. Loopt klassiek hand in hand met modern en smelt de Italiaanse emotie moeiteloos samen met de nuchterheid van het noeste bergvolk. In Zuid-Tirol zijn zowel de zon als de verrassing nooit ver weg.

Exclusieve filmavond voor Salt-leden

"The road to extinction is paved with good intentions" DEZE MEETUP IS VOL! Wereldwijd eten we meer gekweekte vis dan wilde exemplaren. Een groot deel van deze vissen wordt grootgebracht op speciale visboerderijen. Maar met de gigantische groei van visfabrieken komen steeds meer bio-industrieachtige milieuproblemen bovendrijven. De boeiende documentaire Artifishal laat zien wat de desastreuze gevolgen zijn voor zowel het milieu als dierenwelzijn. Op 23 mei organiseert Salt i.s.m. Patagonia een exclusieve én gratis filmavond voor Salt leden in Amsterdam. Wil jij hier bij zijn? Meld je dan snel aan. We hebben nog maar een paar plekjes vrij!! WE ZIJN VOL!

Wait for it...