Auteur: Salt Magazine

ISELTRAIL - 5-daagse trektocht door Oost-Tirol

Foto: TVB Osttirol / RamonaWalder Droom jij, net als heel veel andere avonturiers, om ‘ooit’ eens een meerdaagse zwerftocht door de bergen te maken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Dan is de Iseltrail in Oost-Tirol je ideale doop. In 5 wandeldagen volg je de langste vrij stromende rivier van de Alpen en struin je door een terrein dat niet al te veeleisend is. Onderweg ga je helemaal kopje onder in een machtig berglandschap.

A TASTEFUL ADVENTURE

Salt x Rock City Brewing Amersfoort Zondag 4 september - 15.30 – 18.00 uur Wij noemen het een landingsbiertje. Het biertje dat je drinkt als je je bestemming hebt bereikt. Na een wandel-, fiets-, klim- of peddelavontuur, of bij aankomst op je kampeerplek. Op zondag 4 september kan je eindbestemming Rock City Brewing in Amersfoort zijn. Met de lokale brouwers en broers, Koen en Walter Overeem, heffen we het glas .. euh, de Stanley bierbeker, die jij na afloop ook nog eens mee naar huis neemt.

Hut Life in Oostenrijk

De 9 mooiste huttentochten op hoogte Wakker worden met het geluid van koeienbellen en het gestommel van wandelaars die zich klaarmaken voor de dag. En terwijl het zonnetje het immense bergdecor opwarmt, geniet jij van een huttenontbijtje met een koffietje erbij. Zo mooi en simpel is het leven van een bergwandelaar die de dagelijkse waan heeft ingewisseld voor een huttentocht in de Oostenrijkse alpen. Geïnspireerd? Dit zijn 9 meerdaagse wandeltochten voor een eenvoudig maar super avontuurlijk leven.

GO Tiny Meetup - zaterdag 27 augustus 2022

Kun je leven in een huis van 30 of zelfs minder vierkante meter? Toen de tiny house – beweging in 2013 de kop op stak werd het door velen - vooral gemeentes – gezien als een hype die vanzelf weer over zou waaien, laat staan serieus te nemen viel. Nu, bijna tien jaar later zijn er alleen in Nederland al 46 gemeentes die de kleine huisjes binnen hun grenzen hebben staan. Op 27 augustus, de dag dat we de lang uitgestelde Go Tiny Meetup organiseren, praten deze twee mensen je helemaal bij. Erbij zijn? We hebben plek voor 50 mensen.

Wait for it...