Word lid van de Salt Trail Coffee Club


Goede koffie is op de Salt redactie een noodzaak en uit die liefde, met name van onze hoofdredacteur Natasha Bloemhard, ontsproot het idee voor een koffieclub. Veel Salters houden, net als wij, van koffie, dat blijkt onderweg en tijdens onze Meetups telkens weer. We raken niet uitgepraat over bonen, zetmethodes en koffiegadgets die er op de markt zijn. Sinds enkele jaren werken wij samen met MOTO Coffee. De vriendschap ontstond, niet verwonderlijk, bij het drinken van een bak koffie. Gebrand in Bunschoten door drie uit de klei getrokken Hollanders: Tewis Simons, Dirk Gelijsteen en Willem Hendrik van Oordt. Alle drie een tikkie dwars, lekker eigenwijs, open minded, betrokken bij de wereld en uiteraard liefhebbers van het zwarte goud.


Elke dag worden in de branderij de beste biologische koffies, afkomstig uit de mooiste koffielanden, met grote zorg gebrand. Kwaliteit en traceerbare herkomst van de bonen staan voorop. En elke nieuwe dag zien de branders uit Bunschoten als een kans om zichzelf te verbeteren.

Samen met MOTO Coffee hebben we de Salt Trail Coffee Club opgericht met als doel liefhebbers van koffie bij elkaar te brengen.

Lid worden van de Salt Trail Coffee Club kost € 15,- voor Salt-leden. Niet-(Salt)leden betalen € 50,- per jaar.

ALS LID KRIJG JE:
• Salt Trail Coffee Club sticker-set waarvan het artwork is gemaakt door Corine Brouwers (@corinebrouwers_art).
• Diverse coffee workshops (digitaal en live zodra het weer kan) in de MOTO Coffee branderij in Bunschoten (@motocoffeeshots)
Gimme a hug in a mug miniposter.
• Diverse downloads in je mailbox.
• Eerste keus, korting en/of extra’s op koffie gear & gadgets die we in de Salt webshop verkopen.
• Een welkomstzakje MOTO Coffee: 30 gram, goed voor een halve liter koffie.

LID WORDEN?
Stuur een mailtje met je naam en adres (Salt-leden opgelet: deze moeten overeenkomen met je Salt lidmaatschap) naar trailcoffeeclub@getsalt.com

Je ontvangt dan een betaallink. Zodra je betaling binnen is, krijg je je sticker-set, miniposter en een proefzakje MOTO Coffee thuisgestuurd.