Salt Makers Fest - 21 t/m 23 september 2018

Een weekend lang in het teken van de makers waar we gaan bouwen en brouwen. Leer van de meesters hoe je dingen voor elkaar krijgt. Met diverse inspirerende workshops waarbij de handen uit de mouwen gaan. Inclusief 2 sfeervolle kampeernachten met muziek, film, boeken en uiteraard schaften! Meld je aan.


In een wereld die gedomineerd wordt door massaproductie worden spullen tegenwoordig zo goed gemaakt dat we er haast verveeld door raken. Perfectie lijkt het hoogst haalbare en het meest aantrekkelijk maar het tegenovergestelde is waar. Perfectie is oersaai! Sinds de opmars van de DIY - maakcultuur bloeien onze creatieve vermogens als nooit tevoren en was vergankelijkheid nog nooit zo mooi.

"Find out why we make things and why it matters"

Door zelf dingen te maken kiezen we voor verandering, ontwikkeling en voor groei. Behalve dat het unieke voorwerpen oplevert, zijn het vooral de verhalen over en de herinneringen aan het maakproces die het oneindig waardevol maken. Dit is de reden geweest voor het ontstaan van het Salt Makers Fest. En in het weekend van 21-23 september gaat de eerste editie van start. Het succes ervan hangt mede af van jouzelf. Wij zorgen voor een mix van makers die jou de kneepjes van hun vak gaan bijbrengen. Jij voegt daar je bloed, zweet en glimlach aan toe. En dat allemaal op een avontuurlijke locatie, het Kuinderbos in de Noordoostpolder, waar we voor twee nachten onze tenten opslaan, zorgen voor (h)eerlijk eten en drinken tijdens de schafttijd, muziek en toffe filmpjes voor in onze minibios.Meet the Makers

Onze line-up is inmiddels bekend. Bekijk hier onze makers die de eerste editie van het Salt Makers Fest in zullen kleuren.

Behalve workshops hebben we dit weekend ook nog een paar hele toffe sprekers, een muzikant en zangeres, een boswachter die je meeneemt into the wild, een minibioscoop, een outdoorcafé, een little outdoor library en een creatief dier dat ter plekke de cover van Salt in een wandkleed knoopt. Lees hier wat de niet te missen bijgerechten zijn.

• Bekijk hier het programma van dag tot dagLocatie
We gaan logeren bij de boswachter, op natuurkampeerterrein de Veenkuil in het Kuinderbos in de Noordoostpolder. Het Kuinderbos is een weergaloze wildernis die je nergens anders in Nederland aantreft. In het uit de kluiten gewassen polderwoud, dat in de jaren ’40 en ’50 is aangelegd op de voormalige bodem van de Zuiderzee, wemelt het van de bijzondere planten, paddenstoelen, libellen, vlinders, vogels, ringslangen en rovers als de boommarter en de das. Ook IJslandse paarden en Welshpony’s dwalen in de buurt van de Kuinderplas vrij rond. Het bos dankt zijn woeste uiterlijk bovenal aan de verschillende soorten bomen die hier tot in de hemel groeien. Van berken, beuken, esdoorns, wilgen, populieren, lariksen tot sparren en dennen. Niets voor niets staat het Kuinderbos ook wel bekend als Klein Zweden. Midden in deze natuur slaan we onze tenten op (iedereen neemt een eigen tent mee) of parkeer je je camper of caravan. De werkplaatsen zijn over het terrein verdeeld en zullen allemaal overdekt zijn. Mocht de indian summer zijn zwoele pruik opzetten, dan kunnen we altijd nog naar buiten.


TICKETS
Kinderen (9 t/m 13 jaar) zijn welkom. Ook honden zijn welkom, mits ze zich gedragen ;-)

Weekendtickets:
Prijs volwassene € 190,-
Prijs kind (9 – 13 jaar): € 85,-

Prijs is inclusief:
- 2 kampeerovernachtingen (eigen tent, camper of caravan),
- alle workshops, inclusief materialen,
- alle maaltijden + koffie, thee, limonade, sojamelk e.d. tijdens het ontbijt, lunch en koffiepauzes,
- limonades en watertjes zijn gedurende het hele weekend voorhanden,
- een goodie bag waar je écht wat aan hebt,
- een wilderniswandeling,
- randprogramma zoals een mini bioscoop, muziek, spelletjes e.d.

Prijs is exclusief
- alcoholische dranken (wijn, speciaalbier) en frisdrank
- reiskosten
- reis- en annuleringsverzekering

Aanmelden
Stuur een mailtje naar meetups@getsalt.com o.v.v. Salt Makers Fest 2018. Vertel met hoeveel mensen je wilt komen en of je wel of geen Salt lid bent. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een mailtje met de betaalgegevens. Zodra je betaling binnen is, is je aanmelding definitief.

Ben je Salt lid, dan wacht je tijdens het weekend nog een leuke verrassing (1 cadeautje per lidmaatschap).

Wil je alleen een dagje komen?
Dat is ook mogelijk! Kom dan dit weekend naar Natuurkampeerterrein de Veenkuil en betaal ter plekke ;-) (Cash, liefst gepast of Pin)

• Voor alleen de zaterdag (09:00-tot einde programma laat op de avond) rekenen we € 110,-
Inclusief aanschuiven bij alle Workshops / Lunch / Avondeten.
• Voor alleen de zondag (09:00 t/m 17:00) rekenen we € 90,-
Inclusief aanschuiven bij alle Workshops en Lunch.