Salt Team

natashaNatasha Bloemhard - Oprichtster & hoofdredacteur

Als oprichtster en de creatief achter Salt (sinds 2006) is Natasha een true-believer in living the lifestyle! Ze is al meer dan 20 jaar actief in de wereld van funsports, avontuurlijk reizen, duurzaamheid en gezondheid en weet dit als geen ander te vertalen naar Salt. Ze is een onuitputtelijke inspiratiebron die verhalen naadloos door het creatieve proces leidt en hiermee een breed publiek weet te motiveren.

Laatst gelezen boek: Into the Wild van Jon Krakauer
Geraakt door: de klimaatdocumentaire Last Days of Shismaref
Grijs gedraaide CD: Jack Johnson, Sleep through the Static
Grootste tik: verzamelen van sneeuwbollen (heeft er inmiddels zo’n 200)
Restauranttip: Villa Augustus in Dordrecht

Stuur Natasha een mail

LauraLaura Luykenaar - Webmaster, beeldredacteur & Salt Member Chief

Creatief, getalenteerd en snel! Deze drie woorden weergeven Laura’s kunde om klussen te klaren met snelheid, nauwkeurigheid en een briljant gevoel voor hoe we met onze lezers moeten communiceren. Naast onze beeldkoningin - er is geen foto die zij niet kan vinden – is Laura de spil in het bedrijf. Er is niets waar zij niet of amper vanaf weet.

Stuur Laura een mail
LinkedIn

ChrisChris Pollen - Grafisch vormgeefster

Chris is de drijvende kracht achter de look & feel van Salt. Zij brengt al het werk van onze redacteuren tot leven en zorgt ervoor dat iedere pagina er altijd weer lekker uitziet. Daarnaast blinkt ze uit in geduld, wat een grote zege is als je de ideeën van de redactie visueel moet zien te vertalen. Behalve getalenteerd vormgeefster is Chris een bevlogen mountainbikester en een mens met een groot onbaatzuchtig hart (vooral voor dieren).

Stuur Chris een mail

FloortjeFloortje Dessing - Partner en vriend van Salt

Say no more. Floortje is de belichaming van de actieve, avontuurlijke en duurzame levensstijl. Met een onstuitbare energie en een verrassende kijk op de wereld, is ze sinds jaar en dag een inspiratiebron. The girl next door die het schopte tot programmamaakster (3 op reis van BNN) zakenvrouw (Nukuhiva eerlijke kledingwinkels) en auteur van twee bestsellers (100 Wereldplekken en 25 Wereldroutes). En dan nóg maakt ze tijd voor Salt om columns te schrijven.


Over Salt
Onze Activiteiten
Dit is de Salt Lezer
Salt Voedingsfeiten
Salt en duurzaamheid
Salt logo
Salt Team
Onze vaste medewerkers
Onze missie
Salt Guiding Principles
Contact / Routebeschrijving
Werken bij Salt
Adverteren