Salt 70 - De Nieuwe Rijken


Voor ons eerste Salt boek interviewden we 70 mensen wereldwijd over het thema rijkdom. Hun belangrijkste lessen, inzichten en tips verwerkten we in dit boek. Dit zijn miljonairs die hun creditcards gevuld hebben met tijd. Tijd die ze laten rollen om hun dromen te realiseren, te genieten van vrijheid, hun creativiteit te laten bloeien en om betekenisvol te kunnen leven.

152 pagina’s, 70 interviews, 70 schitterende zwart-wit portretten en 10 lifehacks. Inclusief heel veel boekentips, wijsheden en inspiratie. Een boek dat bulkt van lef en steevast van plan is om elke voorjaarsschoonmaak te overleven.

€ 24,99


Voor ons werk voor Salt spreken wij al 15 jaar lang met mensen van over de hele wereld over hun passies, avonturen, drijfveren, successen en obstakels. De mooiste verhalen kwamen zo tot leven in Salt magazine en tijdens Salt Meetups, waar mensen aan de lippen hingen van de vertellers. Wat ons na al die gesprekken opviel, is dat het nooit over geld ging. Wij vroegen er niet naar en degenen die we spraken vertelden er niet over. Niet omdat we dat niet durfden maar omdat het er simpelweg niet toe deed. Of ze hun schaapjes wel of niet goed op het droge hadden, bleek namelijk niets van hun dromen in de weg te staan. Stuk voor stuk vertrouwden ze erop dat geld verdienen een gevolg zou zijn van het durven kiezen voor hun droom. Of zoals Vincent van Gogh het ooit zo treffend samenvatte: “Ik droom mijn schilderij, en dan schilder ik mijn droom.”

Zo leidde onze ervaring van de afgelopen jaren naar ónze droom: het uitbrengen van een boek waarin we 70 mensen samenbrachten die allemaal schathemeltje rijk zijn. Niet omdat hun creditcards zo zeer gevuld zijn met geld, maar met tijd. Tijd om dromen te realiseren, creativiteit te laten bloeien, de beste versie van zichzelf te creëren en om betekenisvol te kunnen leven. Bovendien besteden deze miljonairs een groot deel van hun tijdsbudget aan genieten van de avonturen die ze op hun journey beleven.

€ 24,99


Nu het boek uit is krijgen wij best vaak de vraag hoeveel tijd het maken ervan ons heeft gekost. Gekost? Het maakproces heeft ons een jaar aan droomtijd ópgeleverd, is steevast ons antwoord. Plus een flinke bonus van 100 vrije uurtjes die we onszelf cadeau hebben gedaan toen het boek eenmaal af was. Tijd moet immers rollen en daar hebben wij ons heel goed aan gehouden. Evenals de 70 mensen die de tijd namen om onze vragen te beantwoorden. Aan allemaal stelden we dezelfde vragen met betrekking tot het thema rijkdom. Hun mooiste antwoorden, tips, inzichten en lessen vind je in het boek De Nieuwe Rijken.


€ 24,99