Salt boekenclub

Lees je met ons mee?


Salt houdt van boeken. Van het gevoel, de geur en de mogelijkheid om er letterlijk in weg te duiken. Bovendien is bewezen dat mensen die lezen een stuk slimmer zijn. Op de Salt redactie puilt het inmiddels uit van de boeken, veel meer dan wij kunnen kan verteren. Wil jij met Salt meelezen, meld je dan aan voor de Salt Boekenclub. Behalve dat je mee mag doen aan winacties (gratis boeken) ontvang je ook op onregelmatige basis een nieuwsbrief en krijg je exclusieve toegang tot toekomstige meet & greets met auteurs.

Waar vind je de Salt Boekenclub?

• (Besloten) Facebook Groep: Salt Boekenclub
Inmiddels is de boekenclub van leden die elkaar in eerste instantie helemaal niet kenden, uitgegroeid tot een kleine community. Ze spreken elkaar in deze Facebook-groep maar komen soms ook live bij elkaar, om een boek te bespreken of voor een ontmoeting met een auteur. Leden sturen boeken naar elkaar door.

• Instagram: @SaltBoekenclub
Geen zin in Facebook? Volg ons op Instagram en laat je review / eerste indruk van de boeken die je gelezen hebt achter.

• Boekenclub Nieuwsbrief met updates: Meld je aan en laat je e-mail adres achter
We sturen je - op onregelmatige basis - een overzicht van de boeken die gelezen zijn of kunnen gaan worden.

Let wel: Meelezen op de socials mag altijd! Maar om 'echt' mee te doen met de Salt Boekenclub (om boeken te ontvangen en bij de meet & greets te zijn) zorg je ervoor dat je Salt Lid bent!