Agenda 2022


Het idee is simpel. Mensen die dingen doen raken nooit uitgeleerd, ontmoeten altijd nieuwe mensen, hebben een leuke tijd en inspireren anderen om ook aan de slag te gaan. De Salt Meetups zijn een viering van de outdoor lifestyle en deze staan al vast. Leuk als je langskomt. Check hieronder ons programma. Als Salt lid profiteer je altijd van voordelen zoals exclusieve deelname, voorrang bij inschrijving, korting of iets extra’s.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze Salt Nieuwsbrief.
Salt Wood Camps
Van bomenkennis tot de fijne kneepjes van het houtsnijden, hersenyoga, kampvuurtje maken en samenzijn op een bijzondere plek. Dat is de magie van het Salt Wood Camp, een van de meest verkochte workshops van Salt. We hebben weer een nieuwe datum en 25 plekjes.

Datum zondag 29 mei 2022
Locatie Ontspanningszaal Staverden, midden in de bossen rond de Veluwe.

Check hier alle info en meld je aan!Wood Camp XL
Deze zomer verzorgen we ook weer een Wood Camp XL. Zelfde recept als de 1-daagse Wood Camps, maar dan aangevuld met koken op vuur, een bijlen clinic, een workshop leerbewerking, 2 kampeernachten en alle maaltijden. Heb je interesse om hierbij te zijn.

Registreer hier alvast je interesse dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe data.SALT MAKERS FEST - 24-26 september 2021 DEZE VERPLAATSEN WE NAAR 2022
Een weekend lang in het teken van de makers waar we gaan bouwen en brouwen. Leer van de meesters hoe je dingen voor elkaar krijgt. Met diverse inspirerende workshops waarbij de handen uit de mouwen gaan. Inclusief 2 sfeervolle kampeernachten met muziek, film, boeken en uiteraard schaften!

Registreer vast je interesse, dan ben je als eerste op de hoogte van het programma en de ticketverkoopGO TINY INSPIRATIEDAG

Datum Later in 2022!
Van 10.00 – 16.00 uur
Locatie Werkplaats Liberté Tiny Houses in Werkendam

Toegang exclusief voor leden van Salt

Ben jij benieuwd of wonen in een tiny house iets voor jou is, schrijf je dan in voor de Go Tiny inspiratiedag die Salt in samenwerking met Monique van Orden van Tiny House Nederland en Gijsbert Schutten van Liberté Tiny Houses organiseert.

Tijdens deze dag komen de belangrijkste zaken aan bod waaraan je moet denken: mobiel of permanent? Hoe vind ik een plek? Wat zijn de kosten? Hoe begin je aan een ontwerp? Hoe lang duurt het bouwen ervan? Wat voor materialen gebruik je? Hoe leer ik ontspullen? Hoe is het in de winter? En nog veel meer (van jouw eigen) vragen komen aan bod. In de werkplaats krijg je bovendien een kijkje in een aantal tiny houses die daar worden gebouwd, leer je over slimme oplossingen die zowel ruimte bieden als besparen én ga je in de middag aan de slag met het bouwen van je eigen droomhuisje in maquettevorm waarmee je de eerste stappen in het ontwerpproces zet.

Registreer vast je interesse voor deze inspiratiedag, dan ben je als eerste op de hoogte van start van de kaartverkoop.


SALT MEETUP UPDATES
Voor exacte data, programma’s en locaties:
Schrijf je je in voor de gratis Salt Nieuwsbrief
• Volg je @saltmagazine op Facebook, Twitter en InstagramDEZE MEETUPS ZIJN AL GEWEEST:

Fotoalbum Salt x Shimano MTB Clinic - 24 augustus 2021
Salt X Shimano MTB Clinic

Fotoalbum Salt Makersfest - 20 t/m 22 september 2019
Salt Makers Fest 2019

Fotoalbum Salt Makers Fest - 21 t/m 23 september 2018


Fotoalbum Salt PULLKA Meetup - 7 april 2018
Zelf doen? Ga naar www.PULLKA.comFotoalbum Salt Dark Sky MTB-Weekend - 17-19 november 2017


Fotoalbum Salt Woodcamp: Lepelsnijden - 10 september 2017


Fotoalbum Salt Meetup: Plastic Vissen - 1 juli 2017


Fotoalbum Salt Aanschuiftafel - 5 mei 2017


Fotoalbum Salt Lenteduik - 7 april 2017
Posted by Salt Magazine on 


Fotoalbum Salt Winterduik - BOEKENBAL - 14 januari 2017
Posted by Salt Magazine on 


Fotoalbum Salt Boulder Meetup 5 november 2016
Posted by Salt Magazine on 


Dit was Salt Live in 2015:

Salt Zomer Fest - 28 juni 2015Ons eerste Fest zit erop! Op zondag 28 juni meldden zich om kwart over 7 ’s ochtends de eerste dauwtrappers bij...

Posted by Salt Magazine on donderdag 9 juli 2015

Salt Herfst Fest - 27 september 2016Van klamme dauwochtenden en fraaie nazomeravonden tot geruisloze windstiltes en brute zuidwesters; de herfst is bij...

Posted by Salt Magazine on vrijdag 2 oktober 2015