Salt Meetups


Het idee is simpel. Mensen die dingen doen raken nooit uitgeleerd, ontmoeten altijd nieuwe mensen, hebben een leuke tijd en inspireren anderen om ook aan de slag te gaan. De Salt Meetups zijn een viering van de outdoor lifestyle en deze staan al vast. Leuk als je langskomt. Check hieronder ons programma. Als Salt clublid profiteer je altijd van voordelen zoals exclusieve deelname, voorrang bij inschrijving, korting of iets extra’s.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze Salt Nieuwsbrief.Salt Meetups 2019

In de planning:
• Salt Winter Meetup - Winterkamperen --> POP-UP! Datum wordt binnenkort bekend gemaakt
• Salt Makers Fest 2019 --> 20 t/m 22 september 2019 / KAARTVERKOOP START 1 MEI 2019
• Salt Dark Sky Weekend 2019 --> 25 t/m 27 oktober 2019 / KAARTVERKOOP START 1 MAART 2019
• Workshop - Maak je eigen Peddel --> Data worden binnenkort bekend gemaaktFoto: Umberto Esposito

Diverse data - WOLF TRACKING - ITALIE

Wat als je van Europa een wildere plek zou kunnen maken door er op vakantie te gaan? Dat door jouw komst de natuur en de dieren in het wild worden beschermd en de lokale gemeenschappen die zich hiervoor inzetten een extra zetje in de rug krijgen? Dit is de reden waarom Salt en de European Safari Company de handen ineen hebben geslagen.

Bij het woord ‘safari’ denken we nog altijd snel aan Afrika, maar de European Safari Company (ESC) laat zien dat je voor het spotten van wilde dieren niet zo ver hoeft te gaan. Overal in Europa leven wilde dieren die dankzij het werk van ‘Rewilding Europe’ hun weg terug hebben gevonden. Veel wilde dieren zoals beren, wolven, bizons, adelaars en gieren verdwenen uit de natuur door het verlies van onder meer habitat en door vervuiling. Sinds 2011 zet Rewilding Europe zich voor hun terugkeer in. Hun visie is dat wilde natuur niet alleen belangrijk en inherent is voor Europa’s natuurlijke en culturele erfgoed maar dat het ook hoort bij het moderne en welvarende Europa van de 21e eeuw. Inmiddels laten acht, van de beoogde tien gebieden verspreid over Europa zien wat deze visie inhoudt en jij kunt dit met eigen ogen gaan zien. Dankzij de samenwerking van Salt met de European Safari Company.

Volg de wolf
Eind jaren ‘60 kwamen er in Italië nog hooguit honderd wolven in het wild voor, maar dankzij de inspanningen van Rewilding Europe is er tegenwoordig weer een kleine wolvenpopulatie van zo’n 7-8 roedels te vinden in Abruzzo National Park. Onder begeleiding van een natuurgids trek je gedurende anderhalve dag, op sneeuwschoenen, door de valleien en volg je de sporen van dit intelligente roofdier. Onderweg leer je alles over het belang van de wolf en de soms uitdagende relatie met de mens. Deze avontuurlijke natuurtrekking, waarbij je een nacht in een hotel verblijft en een nacht in een berghut, is individueel te boeken. Ook de data worden in overleg vastgesteld. Vrij en blij dus.

Korting voor Salt-leden
Wil jij deze avontuurlijke trekking wel eens meemaken, stuur dan een mailtje naar info@europeansafaricompany.com. Vertel met hoeveel mensen je wilt gaan en welke data je voorkeur hebben. Op basis hiervan wordt je reis samengesteld. Ben je lid van Salt, dan profiteer je bovendien van 5% korting. Met het geld dat je dan bespaart heb je je lidmaatschap er al bijna uit.
Salt Winter Meetup

Winterkamperen, rond het kampvuur luisteren naar verhalen van de boswachter, een winterse wandeling en tegelijkertijd kennis maken (en testen) van producten die je behaaglijk warm houden; dat is in de notendop de Winter Meetup die Salt deze winter in samenwerking met Staatsbosbeheer organiseert. Op het moment van schrijven zijn de datum en de locatie nog niet bekend, maar hou deze pagina in de gaten of schrijf je in voor de Salt Nieuwsbrief dan ben je altijd op de hoogte van de laatste updates.FREE SOLO filmavond - Exclusief voor Salt Leden

Alex Honnold is een koele kikker. Hij is de eerste klimmer ooit die zonder touw El Capitan, een supersteile bergwand in Yosemite beklom. In de bloedstollende film Free Solo zie je met angstzweet in je handen hoe Alex dit krankzinnige kunstje heeft geflikt.

Op 28 februari organiseert Salt in samenwerking met The North Face een exclusieve (én gratis) filmavond voor Salt-leden in de Filmhallen in Amsterdam. Er is plek voor 150 deelnemers. Wil jij daar bij zijn? DEZE MEETUP IS VOL.


SALT MEETUP UPDATES
Voor exacte data, programma’s en locaties:
Schrijf je je in voor de gratis Salt Nieuwsbrief
• Volg je @saltmagazine op Facebook, Twitter en Instagram
DEZE MEETUPS ZIJN AL GEWEEST:

Fotoalbum Salt Makers Fest - 21 t/m 23 september 2018


Fotoalbum Salt PULLKA Meetup - 7 april 2018
Zelf doen? Ga naar www.PULLKA.comFotoalbum Salt Dark Sky MTB-Weekend - 17-19 november 2017


Fotoalbum Salt Woodcamp: Lepelsnijden - 10 september 2017


Fotoalbum Salt Meetup: Plastic Vissen - 1 juli 2017


Fotoalbum Salt Aanschuiftafel - 5 mei 2017


Fotoalbum Salt Lenteduik - 7 april 2017
Posted by Salt Magazine on 


Fotoalbum Salt Winterduik - BOEKENBAL - 14 januari 2017
Posted by Salt Magazine on 


Fotoalbum Salt Boulder Meetup 5 november 2016
Posted by Salt Magazine on 


Dit was Salt Live in 2015:

Salt Zomer Fest - 28 juni 2015Ons eerste Fest zit erop! Op zondag 28 juni meldden zich om kwart over 7 ’s ochtends de eerste dauwtrappers bij...

Posted by Salt Magazine on donderdag 9 juli 2015

Salt Herfst Fest - 27 september 2016Van klamme dauwochtenden en fraaie nazomeravonden tot geruisloze windstiltes en brute zuidwesters; de herfst is bij...

Posted by Salt Magazine on vrijdag 2 oktober 2015