Salt Meetups


Mensen die dingen doen kunnen anderen inspireren om ook aan de slag te gaan. Daarom organiseert Salt verspreid door het jaar verschillende Salt Meetups. Kleinschalig en variërend van workshops, clinics en filmvertoningen tot en met meerdaagse evenementjes en meet & greets met inspirerende merken, organisaties en sprekers. Spreekt jou dit aan? Check hieronder dan ons programma. Als Salt clublid profiteer je altijd van voordelen zoals exclusieve deelname, voorrang bij inschrijving, korting of iets extra’s.

Iemand meenemen? Als Salt Clublid neem je altijd 1 introducee mee voor dezelfde prijs.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze Salt Nieuwsbrief.Elk seizoen is het waard om gevierd te worden en de herfst luiden wij in met een groot kampvuur en workshops buitenkoken. Zo leer je onder meer kastanjes roosteren, maiskolven grillen en brood bakken. Kinderen kunnen aan de slag met het roosteren van marshmallows en het poffen van popcorn. Wij zorgen voor wat relaxte herfst tunes en lanceren het Salt Bockbier, de Bockenrijder, dat exclusief voor ons is gebrouwen door Dorpsbrouwerij de Pimpelmeesch.

Datum zondag 1 oktober
Tijdstip 13.00u-17.00u
Locatie Klimbos&Outdoor Paasloo, Paasloërweg 14A, Paasloo (Overijssel)
Kosten GRATIS voor Salt Leden / niet-leden betalen € 15,-/ kinderen € 5,-
Inschrijven doe je hierWe willen dingen maken! Met eigen handen, bloed, zweet en tranen. Een ambacht leren. Ergens trots op zijn. Hout is goud; dit is samengevat de belangrijkste reden waarom inmiddels meer dan 50 cursisten tijdens deze workshops een houten peddel hebben gemaakt.Met zo’n succes kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Dus was jij er niet bij, schrijf je dan nu in voor een van de volgende twee workshops, waarin je in één dag tijd je eigen steekpeddel (Canadese kano) leert maken.

Datum zaterdag 7 oktober en zaterdag 11 november
Tijdstip 9.00 – 17.00 uur
Locatie Ambachtelijk Botenbouw Centrum, Amersfoort
Kosten €175, -- Salt Leden hebben voorrang bij inschrijving.
Inclusief materiaal, instructie van Frank, gebruikmaking van alle gereedschappen, koffie/ thee, lunch en voor iedereen een Salt biertje of een biologische frisdrank van Lemonaid om mee af te sluiten.
Aantal deelnemers minimaal 8, maximaal 10
Inschrijven doe je hierOp zoek naar een fraaie 'geupcyclede' aanvulling voor in je huis? En wil je tegelijkertijd je fiets 'winterproof' maken? Kom dan naar deze Salt Meetup met je fiets en doe zelf, onder begeleiding, de wintercheck. En maak daarna een kapstok, designlamp of tafel van oude fietsonderdelen.

Datum zondag 29 oktober
Tijdstip 13.00 – 17.00 uur
Locatie Fietsboetiek 'Vive le Velo', Amersfoort
Prijs €79, -- Salt Leden hebben voorrang bij inschrijving.
Inclusief materiaal, instructie van Imke en Maarten, gebruikmaking van alle gereedschappen, koffie/ thee, en voor iedereen een Salt biertje of een biologische frisdrank van Lemonaid om mee af te sluiten.
Aantal deelnemers minimaal 7, maximaal 10
Inschrijven doe je hierNa twee succesvolle edities haast een klassieker. Onze donkerste Meetup van het jaar vieren we dit jaar vooral op de mountainbike. Denk aan eindeloos slingerende paadjes, compleet verlaten stranden, een Dark Ride, Dinner in the Dark, Dark Beer en Dark Roast. Maar ook Oestertjes rapen op het Wad en slapen in het mooiste hotelletje van het eiland. Slechts 35 plekjes beschikbaar.

Datum vrijdag 17 t/m zondag 19 november
Locatie Strandhotel Terschelling.
Prijs NNB - inschrijving vanaf 1 oktober
Aantal deelnemers 35
Meer info vind je hierSalt Meetups op de planning - Meer info volgt ZSM

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1578112558877676.1073741903.113317738690506&type=1&l=2c75670feb


SALT LIVE UPDATES
Voor exacte data, programma’s en locaties:
Schrijf je je in voor de gratis Salt Nieuwsbrief
• Volg je @saltmagazine op Facebook, Twitter en InstagramFotoalbum Salt Woodcamp: Lepelsnijden - 10 september 2017Fotoalbum Salt Meetup: Plastic Vissen - 1 juli 2017Fotoalbum Salt Aanschuiftafel - 5 mei 2017


Fotoalbum Salt Lenteduik - 7 april 2017
Posted by Salt Magazine on 


Fotoalbum Salt Winterduik - BOEKENBAL - 14 januari 2017
Posted by Salt Magazine on 
Fotoalbum Salt Boulder Meetup 5 november 2016
Posted by Salt Magazine on 


Dit was Salt Live in 2015:

Salt Zomer Fest - 28 juni 2015Ons eerste Fest zit erop! Op zondag 28 juni meldden zich om kwart over 7 ’s ochtends de eerste dauwtrappers bij...

Posted by Salt Magazine on donderdag 9 juli 2015

Salt Herfst Fest - 27 september 2016Van klamme dauwochtenden en fraaie nazomeravonden tot geruisloze windstiltes en brute zuidwesters; de herfst is bij...

Posted by Salt Magazine on vrijdag 2 oktober 2015