Salt Meetups


Mensen die dingen doen kunnen anderen inspireren om ook aan de slag te gaan. Daarom organiseert Salt verspreid door het jaar verschillende Salt Meetups. Kleinschalig en variërend van workshops, clinics en filmvertoningen tot en met meerdaagse evenementjes en meet & greets met inspirerende merken, organisaties en sprekers. Spreekt jou dit aan? Check hieronder dan ons programma. Als Salt clublid profiteer je altijd van voordelen zoals exclusieve deelname, voorrang bij inschrijving, korting of iets extra’s.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze Salt Nieuwsbrief.
Workshop - Maak je eigen Peddel

We willen dingen maken! Met eigen handen, bloed, zweet en tranen. Een ambacht leren. Ergens trots op zijn. Hout is goud; dit is samengevat de belangrijkste reden waarom inmiddels meer dan 70 cursisten tijdens deze workshops een houten peddel hebben gemaakt.

Data 2018
• 21 april - Workshop Peddel maken - Meer info en inschrijven
• 13 oktober - Workshop Peddel maken - Meer info en inschrijvenExclusieve Blue Heart filmavond - Donderdagavond 24 mei
Op 24 mei organiseert Patagonia exclusief voor Salt-leden een exclusieve filmavond met de film Blue Heart waarin de strijd tegen de 3000 dammen op indrukwekkende en ontroerende wijze in beeld is gebracht. Hiervoor opent Patagonia haar inspirerende hoofdkantoor in Amsterdam exclusief voor Salt.

Deze meetup is vol!
Workshop - Lepelsnijden

In een middag tijd brengt onze houtkunstenaar Stijn van Oss je de fijne kneepjes bij van het werken met hout en de houtsnijtools van Morakniv. Na deze middag heb je niet alleen je eerste zelfgemaakte lepels in handen maar kun je thuis met zowel de vaardigheden als het gereedschap op zak verder werken aan de uitbreiding van je collectie.

Data 2018
• 26 mei - Workshop Lepel snijden - Meer info en inschrijven
• 27 mei - Workshop Lepel snijden - Meer info en inschrijvenWorkshop Leer Ukelele spelen - Zaterdagochtend 9 juni

Heb je sinds de blokfluitlessen op de lagere school geen muziekinstrument meer aangeraakt?
Doe dan mee met de Salt Meetup ‘Leer ukelele spelen’. Binnen twee uur speel je gegarandeerd een zonnig liedje.

Klik hier voor meer info en aanmelden


Aanschuiftafels 2018

In 2018 viert Salt ieder seizoen én het uitkomen van het nieuwe magazine met een verrassende maaltijd. De Salt Aanschuiftafels bestaan uit een 'shared dinner' met een avondvullend programma, en vinden plaats in Het Lokaal in Amersfoort. Elke avond draait om een ander thema. De thema's dit jaar zijn: koffie (24 maart), brood (23 juni) en bier (29 september).

De data voor 2018 zijn:
• zaterdagavond 24 maart - Klik hier voor meer info
• zaterdagavond 23 juni - Meer info volgt zsm.
• zaterdagavond 29 septemberSalt x Specialized Bike Testing & Tasting - 7 juli

Het merk dat er ooit (1981) voor heeft gezorgd dat de mountainbike in productie werd gebracht praat je op deze dag helemaal bij over de nieuwste innovaties op het gebied van mountainbikes, e-bikes, gravel bikes en bikepacking. Het schitterende mountainbike parcours dat recht voor de deur van het Europese hoofdkantoor start is die dag je playground.

Exclusief en gratis voor Salt-leden. Slechts 8 plekken voor niet-leden

DEZE MEETUP IS VOL!
Salt Makers Fest - 22 en 23 september 2018

In een wereld waarin massa-productie domineert, zorgt het schitterende proces van zelf maken voor authenticiteit, betekenis en voldoening. Handen uit de mouwen. Materialen vasthouden, voelen, ruiken. Werken met gereedschap. Zweetdruppels op het voorhoofd. De geest in zen. Het eindproduct als trofee. De glimlach van oor tot oor.

Wil jij dit meemaken?

Zet dan een vet kruis in je agenda op het (lange) weekend van 21-23 september en zorg dat je een van de 100 tickets in handen krijgt die voor het Salt Makers Fest beschikbaar zijn. Drie dagen in het teken van maken waarbij oude ambachten, nieuwe ideeën, klassieke methodes en innovatieve technieken aan bod komen. Niet toekijken maar zélf doen.

Het Makers Fest is zelf ook nog helemaal in de maak maar hier blijf je op de hoogte van het proces, de locatie, ons programma en het tijdstip dat we de ticketverkoop starten.

Ben jij een Maker?
Daarnaast zijn we nog op zoek naar makers, doeners en delers die mee kunnen helpen om van deze eerste editie van het Salt Makers Fest een te gek festival te maken. Dus deel je vaardigheden met ons en stuur een mailtje naar meetups@getsalt.com o.v.v. Salt Makers Fest.

Wie zich inschrijft voor de Salt nieuwsbrief is altijd als eerste op de hoogte van de updates.


Deze meetups komen eraan, meer info volgt later:
• 26-28 oktober 2018: Salt Juttersweekend II


SALT LIVE UPDATES
Voor exacte data, programma’s en locaties:
Schrijf je je in voor de gratis Salt Nieuwsbrief
• Volg je @saltmagazine op Facebook, Twitter en Instagram


DEZE MEETUPS ZIJN AL GEWEEST:

Fotoalbum Salt PULLKA Meetup - 7 april 2018
Zelf doen? Ga naar www.PULLKA.comFotoalbum Salt Dark Sky MTB-Weekend - 17-19 november 2017


Fotoalbum Salt Woodcamp: Lepelsnijden - 10 september 2017Fotoalbum Salt Meetup: Plastic Vissen - 1 juli 2017Fotoalbum Salt Aanschuiftafel - 5 mei 2017


Fotoalbum Salt Lenteduik - 7 april 2017
Posted by Salt Magazine on 


Fotoalbum Salt Winterduik - BOEKENBAL - 14 januari 2017
Posted by Salt Magazine on 
Fotoalbum Salt Boulder Meetup 5 november 2016
Posted by Salt Magazine on 


Dit was Salt Live in 2015:

Salt Zomer Fest - 28 juni 2015Ons eerste Fest zit erop! Op zondag 28 juni meldden zich om kwart over 7 ’s ochtends de eerste dauwtrappers bij...

Posted by Salt Magazine on donderdag 9 juli 2015

Salt Herfst Fest - 27 september 2016Van klamme dauwochtenden en fraaie nazomeravonden tot geruisloze windstiltes en brute zuidwesters; de herfst is bij...

Posted by Salt Magazine on vrijdag 2 oktober 2015