Agenda 2022


Het idee is simpel. Mensen die dingen doen raken nooit uitgeleerd, ontmoeten altijd nieuwe mensen, hebben een leuke tijd en inspireren anderen om ook aan de slag te gaan. De Salt Meetups zijn een viering van de outdoor lifestyle en deze staan al vast. Leuk als je langskomt. Check hieronder ons programma. Als Salt lid profiteer je altijd van voordelen zoals exclusieve deelname, voorrang bij inschrijving, korting of iets extra’s.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze Salt Nieuwsbrief.
GO TINY INSPIRATIEDAG

Datum 27 augustus 2022
Tijd 10:00 - 17:00
Locatie Werkplaats Liberté Tiny Houses in Werkendam

Ben jij benieuwd of wonen in een tiny house iets voor jou is, schrijf je dan in voor de Go Tiny inspiratiedag die Salt in samenwerking met Monique van Orden van Tiny House Nederland en Gijsbert Schutten van Liberté Tiny Houses organiseert.

Tijdens deze dag komen de belangrijkste zaken aan bod waaraan je moet denken: mobiel of permanent? Hoe vind ik een plek? Wat zijn de kosten? Hoe begin je aan een ontwerp? Hoe lang duurt het bouwen ervan? Wat voor materialen gebruik je? Hoe leer ik ontspullen? Hoe is het in de winter? En nog veel meer (van jouw eigen) vragen komen aan bod. In de werkplaats krijg je bovendien een kijkje in een aantal tiny houses die daar worden gebouwd, leer je over slimme oplossingen die zowel ruimte bieden als besparen én ga je in de middag aan de slag met het bouwen van je eigen droomhuisje in maquettevorm waarmee je de eerste stappen in het ontwerpproces zet.

Check hier alle info en meld je aan!Salt Dark Sky Weekend | 28 - 30 oktober 2022 - Terschelling
Onze klassieker op Terschelling die we dit jaar alweer voor de 8e keer organiseren, en nog altijd een hit is.

Het ruige eilandleven, de zilte smaken, de schitterende Waddenzee, de wind vol in je bakkes, donkere wolken die op je hielen zitten én een hemel die nergens in Nederland zo donker is als hier. Hier ervaar je wat écht pikdonker is. En als de wolken dan wegblijven, is de hemel vrij voor een sterrenshow die zijn weerga in Nederland niet kent, inclusief de Melkweg die als een witte loper door het heelal rolt. Terschelling werd dan ook niet voor niets in 2015 door de International Dark Sky Association aangewezen als officieel Dark Sky Park, als eerste in Nederland.

Donkerte is zeldzaam, vooral in ons land dat in de top drie ‘schittert’ van de meest lichtvervuilde landen ter wereld. Tijdens het Dark Sky Weekend in oktober vieren we het donker. Dat doen we met een nachtwandeling met het Eilandmeisje (eilandmeisje.nl), Marloes Fopma over het strand en door de duinen. Als ‘s lands eerste en enige ‘verhalenjutter’, struint Marloes dagelijks over het eiland op zoek naar verhalen die context geven aan het landschap. Als we geluk hebben, en dat hadden we de afgelopen drie jaren, worden we ook nog getrakteerd op zeevonk, een alg die in het donker, in een zacht golvende zee felblauw oplicht. Overdag doen we dingen die het daglicht kunnen verdragen. Elk jaar werken we aan een avontuurlijk programma. En zoals ieder jaar verblijven we ook dit jaar weer in het Strandhotel Terschelling, het enige hotel van het eiland dat praktisch óp het strand ligt, en vol uitzicht op zee heeft.

Erbij zijn?
We hebben slechts 35 plekjes en die gaan altijd hard. Registreer je interesse. Je wordt dan als eerste op de hoogte gebracht van de start van de ticketverkoop. Als Salt-lid heb je uiteraard altijd voordeel.Wood Camp XL
Deze zomer verzorgen we ook weer een Wood Camp XL. Zelfde recept als de 1-daagse Wood Camps, maar dan aangevuld met koken op vuur, een bijlen clinic, een workshop leerbewerking, 2 kampeernachten en alle maaltijden. Heb je interesse om hierbij te zijn.

Registreer hier alvast je interesse dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwe data.


SALT MEETUP UPDATES
Voor exacte data, programma’s en locaties:
Schrijf je je in voor de gratis Salt Nieuwsbrief
• Volg je @saltmagazine op Facebook, Twitter en InstagramDEZE MEETUPS ZIJN AL GEWEEST:

Fotoalbum Salt x Shimano MTB Clinic - 24 augustus 2021
Salt X Shimano MTB Clinic

Fotoalbum Salt Makersfest - 20 t/m 22 september 2019
Salt Makers Fest 2019

Fotoalbum Salt Makers Fest - 21 t/m 23 september 2018


Fotoalbum Salt PULLKA Meetup - 7 april 2018
Zelf doen? Ga naar www.PULLKA.comFotoalbum Salt Dark Sky MTB-Weekend - 17-19 november 2017


Fotoalbum Salt Woodcamp: Lepelsnijden - 10 september 2017


Fotoalbum Salt Meetup: Plastic Vissen - 1 juli 2017


Fotoalbum Salt Aanschuiftafel - 5 mei 2017


Fotoalbum Salt Lenteduik - 7 april 2017
Posted by Salt Magazine on 


Fotoalbum Salt Winterduik - BOEKENBAL - 14 januari 2017
Posted by Salt Magazine on 


Fotoalbum Salt Boulder Meetup 5 november 2016
Posted by Salt Magazine on 


Dit was Salt Live in 2015:

Salt Zomer Fest - 28 juni 2015Ons eerste Fest zit erop! Op zondag 28 juni meldden zich om kwart over 7 ’s ochtends de eerste dauwtrappers bij...

Posted by Salt Magazine on donderdag 9 juli 2015

Salt Herfst Fest - 27 september 2016Van klamme dauwochtenden en fraaie nazomeravonden tot geruisloze windstiltes en brute zuidwesters; de herfst is bij...

Posted by Salt Magazine on vrijdag 2 oktober 2015