Salt Meetups


Mensen die dingen doen kunnen anderen inspireren om ook aan de slag te gaan. Daarom organiseert Salt verspreid door het jaar verschillende Salt Meetups. Kleinschalig en variërend van workshops, clinics en filmvertoningen tot en met meerdaagse evenementjes en meet & greets met inspirerende merken, organisaties en sprekers. Spreekt jou dit aan? Check hieronder dan ons programma. Als Salt clublid profiteer je altijd van voordelen zoals exclusieve deelname, voorrang bij inschrijving, korting of iets extra’s.

Iemand meenemen? Als Salt Clublid neem je altijd 1 introducee mee voor dezelfde prijs.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze Salt Nieuwsbrief.Het varen met een Canadese kano is alsof je in een heerlijke loungebank wegzakt. Pure zen op het water waarbij elke peddelslag je rustiger maakt. Mits je de goede techniek hebt! In samenwerking met de Kanoshop in Bergschenhoek organiseren we op zaterdagmiddag 24 juni een Meetup die helemaal in het teken staat van het varen in deze open kano, speciaal voor mensen die graag willen leren kanoën en nog geen of minimale ervaring hebben. De workshop begint bij het leren instappen en bouwt zich op voor ieder op eigen niveau, je leert zo de basis technieken van het open kano varen in het mooie Rottemeren gebied. Welcome to the slow lane

Locatie
De Kanoshop, Hoeksekade 141, 2661 JL Bergschenhoek
Datum zaterdag 24 juni
Tijd 14.00-17.00u
Prijs € 59,- p.p.
Maximaal 36 personen, inschrijven doe je hierElk seizoen is het waard om gevierd te worden! En dat doen we niet alleen met een vuistdik magazine, maar ook met een seizoensduik samen met onze leden. Deze keer vieren we het begin van de zomer met het opstropen van onze mouwen en gaan we aan de slag om de Amsterdamse grachten van plastic te ontdoen. Op zaterdagmiddag 1 juli gaan we namelijk op plastic vissen met organisatie Plastic Whale.

Datum zaterdag 1 juli 2017
Tijd Tussen 14:00 -17:00 uur
Opstaplocatie Hanneke's Boom, Dijksgracht 4, Amsterdam
Voor wie Exclusief voor maximaal 22 Salt Leden, jij dus! - Aanmelden doe je hierOp zondag 27 augustus organiseren we een kano- en kajaktoertocht door het Wormer- en Jisperveld in Noord-Holland. Dit is het grootste aaneengesloten weidegebied van West-Europa, en bestaat uit honderden weilanden die omgeven zijn door slootjes en ruisende rietkragen. Samen met Kanocentrum Arjan Bloem, Hilleberg The Tentmaker, Biolite en nog veel meer toffe partners, organiseren we een dagtocht door dit mooie gebied inclusief verrassende pitstops.

Locatie: Kanocentrum Arjan Bloem
Datum: zondag 27 augustus
Tijd: 9.30-19.00u
Prijs: 97 euro pp inclusief kanohuur, lunch, snack en avondeten
Maximaal 50 personen, zowel voor beginners als gevorderden
Inschrijven doe je hierWe willen dingen maken! Met eigen handen, bloed, zweet en tranen. Een ambacht leren. Ergens trots op zijn. Hout is goud; dit is samengevat de belangrijkste reden waarom inmiddels meer dan 50 cursisten tijdens deze workshops een houten peddel hebben gemaakt.Met zo’n succes kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven. Dus was jij er niet bij, schrijf je dan nu in voor een van de volgende twee workshops, waarin je in één dag tijd je eigen steekpeddel (Canadese kano) leert maken.

Datum zaterdag 7 oktober en zaterdag 11 november
Tijdstip 9.00 – 17.00 uur
Locatie Ambachtelijk Botenbouw Centrum, Amersfoort
Kosten €170, -- Salt Leden hebben voorrang bij inschrijving.
Inclusief materiaal, instructie van Frank, gebruikmaking van alle gereedschappen, koffie/ thee, lunch en voor iedereen een Salt biertje of een biologische frisdrank van Lemonaid om mee af te sluiten.
Aantal deelnemers minimaal 8, maximaal 10
Inschrijven doe je hier
SALT LIVE UPDATES
Voor exacte data, programma’s en locaties:
Schrijf je je in voor de gratis Salt Nieuwsbrief
• Volg je @saltmagazine op Facebook, Twitter en InstagramFotoalbum Salt Aanschuiftafel - 5 mei 2017


Fotoalbum Salt Lenteduik - 7 april 2017
Posted by Salt Magazine on 


Fotoalbum Salt Winterduik - BOEKENBAL - 14 januari 2017
Posted by Salt Magazine on 
Fotoalbum Salt Boulder Meetup 5 november 2016
Posted by Salt Magazine on 


Dit was Salt Live in 2015:

Salt Zomer Fest - 28 juni 2015Ons eerste Fest zit erop! Op zondag 28 juni meldden zich om kwart over 7 ’s ochtends de eerste dauwtrappers bij...

Posted by Salt Magazine on donderdag 9 juli 2015

Salt Herfst Fest - 27 september 2016Van klamme dauwochtenden en fraaie nazomeravonden tot geruisloze windstiltes en brute zuidwesters; de herfst is bij...

Posted by Salt Magazine on vrijdag 2 oktober 2015