Agenda 2023


Het idee is simpel. Mensen die dingen doen raken nooit uitgeleerd, ontmoeten altijd nieuwe mensen, hebben een leuke tijd en inspireren anderen om ook aan de slag te gaan. De Salt Meetups zijn een viering van de outdoor lifestyle en deze staan al vast. Leuk als je langskomt. Check hieronder ons programma. Als Salt lid profiteer je altijd van voordelen zoals exclusieve deelname, voorrang bij inschrijving, korting of iets extra’s.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze Salt Nieuwsbrief.
Salt Makers Fest - 30 september / 1 oktober

Twee dagen in het teken van natuurbeleving, buiten koken, houtsnijden en vuur maken.

Aan de rand van het Nationale Park de Hoge Veluwe ligt de Heidewachter, verscholen tussen de bomen maar met vrij uitzicht op een van de mooiste natuurgebieden van ons land: de Veluwe, een gebied waar de natuur lekker buiten de lijntjes kleurt met afwisselend zandverstuivingen, stuwwallen, uitgestrekte heidevelden en bossen. De thuishaven van het edelhert, vossen, wilde zwijnen, reeën en ook de wolf struint hier rond. In dit magische decor gaan wij de zomer uitzwaaien met het Salt Makers Fest.

Het Salt Makers Fest bestaat uit twee losse dagen. Je komt dus op zaterdag of op zondag. Beide dagen zijn qua programma gelijk. We maken op een dag 4 dingen: een natuurwandeling met schaapherder Jeroen, een lunch in een kooksteen van Bricknic, houtsnijwerk met houtmeester Stijn van Oss en we sluiten af met het maken van een vuur.

We hebben 2 x 30 plekjes. That's all. Erbij zijn?

Registreer je interesse en je staat vooraan bij de start van de kaartverkoop.
Dark Sky weekend 2023 - 26 t/m 29 oktober
Registreer alvast je interesse voor de 10e editie van het Dark Sky weekend in 2023!
Je wordt dan via mail als eerste op de hoogte gebracht van het programma en de start van de ticketverkoop.

Registreer vast je interesse


SALT MEETUP UPDATES
Voor exacte data, programma’s en locaties:
Schrijf je je in voor de gratis Salt Nieuwsbrief
• Volg je @saltmagazine op Facebook en Instagram