Salt Meetups


Het idee is simpel. Mensen die dingen doen raken nooit uitgeleerd, ontmoeten altijd nieuwe mensen, hebben een leuke tijd en inspireren anderen om ook aan de slag te gaan. De Salt Meetups zijn een viering van de outdoor lifestyle en deze staan al vast. Leuk als je langskomt. Check hieronder ons programma. Als Salt clublid profiteer je altijd van voordelen zoals exclusieve deelname, voorrang bij inschrijving, korting of iets extra’s.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze Salt Nieuwsbrief.Aanschuiftafels 2018

In 2018 viert Salt ieder seizoen én het uitkomen van het nieuwe magazine met een verrassende maaltijd. De Salt Aanschuiftafels bestaan uit een 'shared dinner' met een avondvullend programma, en vinden plaats in Het Lokaal in Amersfoort. Elke avond draait om een ander thema. De thema's dit jaar zijn: koffie (24 maart), brood (30 juni) en bier (29 september).

De data voor 2018 zijn:
zaterdagavond 30 juni - Klik hier voor meer info
• zaterdagavond 29 septemberSalt x Specialized Bike Testing & Tasting - 7 juli

Het merk dat er ooit (1981) voor heeft gezorgd dat de mountainbike in productie werd gebracht praat je op deze dag helemaal bij over de nieuwste innovaties op het gebied van mountainbikes, e-bikes, gravel bikes en bikepacking. Het schitterende mountainbike parcours dat recht voor de deur van het Europese hoofdkantoor start is die dag je playground.

Exclusief en gratis voor Salt-leden. Slechts 8 plekken voor niet-leden

DEZE MEETUP IS VOL!
Salt Makers Fest - 21 t/m 23 september 2018

Een weekend lang in het teken van de makers waar we gaan bouwen en brouwen.
Leer van de meesters hoe je dingen voor elkaar krijgt. Van botanisch illustreren tot en met het maken van linosnedes, het bouwen van een tiny house, het stoken van appelcider, het bakken van brood, snijden van lepels, stikken van een duffel of het bouwen van een bamboe fietsframe. Inclusief sfeervolle kampeernacht, muziek, film, inspirerende sprekers, boeken en uiteraard schaften!

Locatie Kuinderbos, het grootste en oudste bos van de Noordoostpolder. Midden in dit bos, direct aan de Kuinderplas, vind je kampeernatuurterrein de Veenkuil waar je het gevoel hebt dat je in Zweden bent aangekomen.

Tickets Maximaal 100 tickets. Speciale ticketprijs voor Salt-leden

Early Bird kaartverkoop start op 1 augustus. Wie dan boekt, profiteert van een aantrekkelijke korting of krijgt juist iets extra’s. Vanaf 15 augustus gaat de normale kaartverkoop van start. Maar veel eerder al beginnen we met het verklappen van onze line-up. Welke makers komen er, wie houdt er een inspirerende spreekbeurt, welke film gaan we draaien en wie komt er muziek spelen?

Ben jij een Maker?
Daarnaast zijn we nog op zoek naar makers, doeners en delers die mee kunnen helpen om van deze eerste editie van het Salt Makers Fest een te gek festival te maken. Dus deel je vaardigheden met ons en stuur een mailtje naar meetups@getsalt.com o.v.v. Salt Makers Fest.

Wie zich inschrijft voor de Salt nieuwsbrief is altijd als eerste op de hoogte van de updates.Workshop - Maak je eigen Peddel

We willen dingen maken! Met eigen handen, bloed, zweet en tranen. Een ambacht leren. Ergens trots op zijn. Hout is goud; dit is samengevat de belangrijkste reden waarom inmiddels meer dan 70 cursisten tijdens deze workshops een houten peddel hebben gemaakt.

Data 2018
• 13 oktober - Workshop Peddel maken - Meer info en inschrijven


Deze meetups komen eraan, meer info volgt later:

Zaterdag 11 augustus – Nachtelijke waddentocht van Holwerd naar Ameland
In samenwerking met de Waddenvereniging maken we in de nacht van 11 op 12 augustus een avontuurlijke waddenoversteek over de bodem van de Waddenzee dat sinds 2009 UNESCO Werelderfgoed is. Van Holwerd naar Ameland. Bovendien maken we deze nacht grote kans op een regen van vallende sterren omdat de zogenaamde meteorenzwerm Perseïden langs de hemel trekt. En nergens kun je dit zo goed zien als op het Wad.

Vrijdag 21 september - Salt x Chrome Baan clinic
Wil jij de g-krachten van het rijden op een echte wielerbaan wel eens meemaken? Schrijf je dan in voor deze Meetup die Salt in samenwerking met Chrome en wereldkampioene Carolien van Herrikhuyzen in de Amsterdamse Velodrome organiseert.

DARK SKY WEEKEND - 26-28 oktober, Terschelling
Onze najaarsklassieker die gekenmerkt wordt door een duister programma en een viering van het ruigste seizoen van het jaar. Dit keer gaan we jutten waarna we de buit onder begeleiding van een houtbewerker in de Salt-werkplaats omtoveren tot verrassende kunstwerkjes, leren we op traditionele wijze vis roken, luisteren we naar een stoer eilandverhaal, snuffelen we bij de boekenboer en fietsen we op een fatbike (voor de liefhebbers) naar de eilandhoek. ’s Avonds volgen we de maan en jagen we op de sterren, hebben we een dark dinner, dark beer en dark roast koffie, maken we vuur op het strand en zingen we mee met de liedjes van een eilandmuzikant. Niets moet, niksen mag. Het Salt base camp is wederom het unieke Strandhotel Terschelling, het best bewaarde geheim van het eiland en het enige hotelletje dat praktisch óp het strand ligt. Erbij zijn? Vanaf 1 september start de kaartverkoop. Er zijn slechts 35 plekken beschikbaar.

SALT LIVE UPDATES
Voor exacte data, programma’s en locaties:
Schrijf je je in voor de gratis Salt Nieuwsbrief
• Volg je @saltmagazine op Facebook, Twitter en Instagram


DEZE MEETUPS ZIJN AL GEWEEST:

Fotoalbum Salt PULLKA Meetup - 7 april 2018
Zelf doen? Ga naar www.PULLKA.comFotoalbum Salt Dark Sky MTB-Weekend - 17-19 november 2017


Fotoalbum Salt Woodcamp: Lepelsnijden - 10 september 2017Fotoalbum Salt Meetup: Plastic Vissen - 1 juli 2017Fotoalbum Salt Aanschuiftafel - 5 mei 2017


Fotoalbum Salt Lenteduik - 7 april 2017
Posted by Salt Magazine on 


Fotoalbum Salt Winterduik - BOEKENBAL - 14 januari 2017
Posted by Salt Magazine on 
Fotoalbum Salt Boulder Meetup 5 november 2016
Posted by Salt Magazine on 


Dit was Salt Live in 2015:

Salt Zomer Fest - 28 juni 2015Ons eerste Fest zit erop! Op zondag 28 juni meldden zich om kwart over 7 ’s ochtends de eerste dauwtrappers bij...

Posted by Salt Magazine on donderdag 9 juli 2015

Salt Herfst Fest - 27 september 2016Van klamme dauwochtenden en fraaie nazomeravonden tot geruisloze windstiltes en brute zuidwesters; de herfst is bij...

Posted by Salt Magazine on vrijdag 2 oktober 2015