Salt Meetups


Het idee is simpel. Mensen die dingen doen raken nooit uitgeleerd, ontmoeten altijd nieuwe mensen, hebben een leuke tijd en inspireren anderen om ook aan de slag te gaan. De Salt Meetups zijn een viering van de outdoor lifestyle en deze staan al vast. Leuk als je langskomt. Check hieronder ons programma. Als Salt clublid profiteer je altijd van voordelen zoals exclusieve deelname, voorrang bij inschrijving, korting of iets extra’s.

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze Salt Nieuwsbrief.Najaar – Nachtelijke waddentocht van Holwerd naar Ameland
In samenwerking met de Waddenvereniging maken we dit najaar een avontuurlijke waddenoversteek over de bodem van de Waddenzee dat sinds 2009 UNESCO Werelderfgoed is. Van Holwerd naar Ameland. Omdat het op het Wad 's nachts aardedonker, is de kans groot dat je de machtige melkweg in al zijn glorie ziet schitteren. De exacte datum maken we zo spoedig mogelijk bekend.

Meer info volgt!Salt x Chrome Baan clinic - vrijdag 21 september
Wil jij de g-krachten van het rijden op een echte wielerbaan wel eens meemaken? Schrijf je dan in voor deze Meetup die Salt in samenwerking met Chrome en wereldkampioene Carolien van Herrikhuyzen in de Amsterdamse Velodrome organiseert.

Klik hier voor meer info en inschrijven
Kaartverkoop Salt Makers Fest van start - 21 t/m 23 sept
Na een vliegende Early Bird ticketverkoop (reeds uitverkocht) zijn we maar direct doorgevlogen naar de gewone kaartverkoop van het Salt Makers Fest. Een microfestival (maximaal 100 tickets) in het teken van de makers. We gaan bouwen en brouwen. Met diverse inspirerende workshops, 2 sfeervolle kampeernachten, muziek, boeken en uiteraard schaften. Meld je aan..

Reserveer hier je tickets!Aanschuiftafels 2018

In 2018 viert Salt ieder seizoen én het uitkomen van het nieuwe magazine met een verrassende maaltijd. De Salt Aanschuiftafels bestaan uit een 'shared dinner' met een avondvullend programma, en vinden plaats in Het Lokaal in Amersfoort. Elke avond draait om een ander thema. De thema's dit jaar zijn: koffie (24 maart), brood (30 juni) en bier (29 september).

De data voor 2018 zijn:
• zaterdagavond 29 september - Meer info volgt
Workshop - Maak je eigen Peddel

We willen dingen maken! Met eigen handen, bloed, zweet en tranen. Een ambacht leren. Ergens trots op zijn. Hout is goud; dit is samengevat de belangrijkste reden waarom inmiddels meer dan 70 cursisten tijdens deze workshops een houten peddel hebben gemaakt.

Data 2018
• 13 oktober - Workshop Peddel maken - Meer info en inschrijvenDARK SKY WEEKEND - 26-28 oktober, Terschelling
Onze najaarsklassieker die gekenmerkt wordt door een duister programma en een viering van het ruigste seizoen van het jaar. Dit keer gaan we jutten waarna we de buit onder begeleiding van een houtbewerker in de Salt-werkplaats omtoveren tot verrassende kunstwerkjes, leren we op traditionele wijze vis roken, luisteren we naar een stoer eilandverhaal, snuffelen we bij de boekenboer en fietsen we op een fatbike (voor de liefhebbers) naar de eilandhoek. ’s Avonds volgen we de maan en jagen we op de sterren, hebben we een dark dinner, dark beer en dark roast koffie, maken we vuur op het strand en zingen we mee met de liedjes van een eilandmuzikant. Niets moet, niksen mag. Het Salt base camp is wederom het unieke Strandhotel Terschelling, het best bewaarde geheim van het eiland en het enige hotelletje dat praktisch óp het strand ligt.

Erbij zijn? Vanaf 1 september start de kaartverkoop. Er zijn slechts 35 plekken beschikbaar.


SALT LIVE UPDATES
Voor exacte data, programma’s en locaties:
Schrijf je je in voor de gratis Salt Nieuwsbrief
• Volg je @saltmagazine op Facebook, Twitter en Instagram


DEZE MEETUPS ZIJN AL GEWEEST:

Fotoalbum Salt PULLKA Meetup - 7 april 2018
Zelf doen? Ga naar www.PULLKA.comFotoalbum Salt Dark Sky MTB-Weekend - 17-19 november 2017


Fotoalbum Salt Woodcamp: Lepelsnijden - 10 september 2017Fotoalbum Salt Meetup: Plastic Vissen - 1 juli 2017Fotoalbum Salt Aanschuiftafel - 5 mei 2017


Fotoalbum Salt Lenteduik - 7 april 2017
Posted by Salt Magazine on 


Fotoalbum Salt Winterduik - BOEKENBAL - 14 januari 2017
Posted by Salt Magazine on 
Fotoalbum Salt Boulder Meetup 5 november 2016
Posted by Salt Magazine on 


Dit was Salt Live in 2015:

Salt Zomer Fest - 28 juni 2015Ons eerste Fest zit erop! Op zondag 28 juni meldden zich om kwart over 7 ’s ochtends de eerste dauwtrappers bij...

Posted by Salt Magazine on donderdag 9 juli 2015

Salt Herfst Fest - 27 september 2016Van klamme dauwochtenden en fraaie nazomeravonden tot geruisloze windstiltes en brute zuidwesters; de herfst is bij...

Posted by Salt Magazine on vrijdag 2 oktober 2015