Lid worden


Foto: Clark Tibbs / Unsplash

Wij zijn Salt
Salt is een community van trail seekers en happy dreamers. Wij doen niets liever dan buiten de lijntjes kleuren. Altijd op zoek naar avontuur en aangemoedigd door het verlangen om steeds nieuwe dingen te leren. Ons leven en werk zijn gebaseerd op een waargebeurde fantasie waarin het vieren van de outdoor lifestyle en de kracht van creativiteit positieve verandering brengen. Zo brengen wij Salt tot leven in alles wat wij doen.

Ben jij ook zo’n vrijbuiter?
Steun ons dan in onze missie en word lid van Salt.

Verschijningsdata

Data zijn onder voorbehoud en kunnen enkele dagen afwijken!

Verschijningsdata 2019 - Onder voorbehoud
• Lente-editie: 25 maart
• Zomer-editie: 25 juni
• Herfst-editie: 25 september
• Winter-editie + Agenda: 25 december

Ik wil een lidmaatschap cadeau geven

Wil je iemand (of meerdere personen) een cadeau-lidmaatschap op Salt Magazine geven? Stuur dan een mailtje naar laura@getsalt.com o.v.v. cadeau-lidmaatschap. Vermeld hierin de gegevens van de persoon die je een lidmaatschap cadeau wilt geven (naam, adres, email). Je ontvangt dan een bevestigingsmailtje van ons met de betalingsinstructies.

Ik woon niet in Nederland

Geen probleem, we versturen Salt ook naar het buitenland. De postbode vraagt daar echter fors meer geld voor en wij dus ook. Bovendien moet je iets langer wachten eer je hem op je deurmat vindt.

In het buitenland betaal je € 75,- per jaar voor het Salt Clublid pakket (m.u.v. NL en BE)

Belgische leden kunnen zich gewoon online opgeven, voor verzending naar alle overige landen stuur je een mailtje naar: laura@getsalt.com